18 12
發新話題

John Wick 3 pistol

引用:
原帖由 no-name 於 29-1-2019 09:34 發表

Sorry 我見 Youtube D 人試果支得 10 粒,以為 John Wick 果支都係
謝指正
睇條片講今集枝2011係打9MM Major (7:29)

https://www.youtube.com/watch?v=tQdr4rd1rNo
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 no-name 於 1-3-2019 09:53 發表
路邊社透露將會有幾間廠同時出,其中包括了 N_v_ 同 Gunsm___ B___,會有 5.1 / 5.4, 有 / 冇 sight tracker 款
已知 Guns m___ B___ 已經有鋪可以訂,公價約 #@)),包是拉外管, 中身, 前西同回膛桿,但唔跟 Grip,唔 ...
劇中應該都係5.4"版本下嘛?

TTI Official Site Wick Section 好似無5.1版本

https://tarantacticalinnovations.com/john-wick-3-sti-combat-master/

STI Combat Master Details,

-5.4 Inch Match Grade Bull Barrel
-FDE/Bronze BLC coated Barrel
-Combat Master Slide Cuts
-Extreme Engineering Fire Control Group
-Fiber optic front sight and adjustable rear sight
-New Extended Slide Release
-New extended Mag release
-1.75-2.5 LBS trigger pull
-Stainless Steel Guide Rod
-Grip job
-Tactical STI magazine
-Includes four 22 round magazines.
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 no-name 於 1-3-2019 10:47 發表

所以我就話 Official 係賣緊 5.4, 不過唔知 JW 係咪真係用 5.1
BTW 我都找不到 5.1 既真鐵資料,可能只係 Airsoft 夾硬改出黎都唔奇
https://www.youtube.com/watch?v=OdSsxJYtaOw

2:26 "Actual blank gun used in the movie"

應該係5.4"了
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 horenhim 於 1-3-2019 14:39 發表
5.4 打到3gun, 打到USPSA
打唔到IPSC
所以GBM個套叫 IPSC length
Sor 特士呢

Thanks
馬記教狂熱信徒

馬記教狂熱信徒

最近看到"山雞"同"炸彈手臂" FB 都有實物圖睇 ,預計四月上市,
仲快過套戲
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 driver33a 於 26-3-2019 20:37 發表
FPR果套條slide冇做拉絲花,啲字體感覺做大咗同啲字色比較白,條外管係黑色,佢話後啲時間至有銅色外管,我比較期待nova出果套。
仲有兄弟同台灣應該會出,可以睇定d比較下先慢慢揀
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 boy1420 於 26-3-2019 23:14 發表
新手一問,見明X fb 出左個價接近7K,請問支槍咁貴係未因為用料原因?
自己都算John wick粉絲,可以負擔到都想入番支
FPX 果枝因為包晒鋼零件(Grip safty,Thumb Safty,Hammer,Slide Lock,Mag release,呢d單買鋼都唔平),另包埋Magwell 同Stippling Grip,所以其實差唔多呢個價位。

撈化果set kit聽聞會平d,因為包無咁多野。
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 cky0311 於 27-3-2019 06:40 發表
想問下名槍個支how much?
gng customs同FPX係咪兩樣野泥?
GNG Custom 其實即係明槍自己用FPx套Kit砌出黎咁解
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 cky0311 於 27-3-2019 18:55 發表
Marui hi cap base?
係呀
馬記教狂熱信徒

尋日去明搶已經見唔到,證明好受歡迎
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 HenryX 於 22-6-2019 15:44 發表
AW幾時會出呀
聽講下星期會見街了
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 RCOOH 於 23-6-2019 10:50 發表

星期日算係每星期既第一日,下星期係指七一打後定就呢個禮拜先?
尋日睇到Post,應該係黎緊呢個星期掛
馬記教狂熱信徒

下身刻左EMG.....
馬記教狂熱信徒

Anyone try this Wi? Tech Kit?

Seems looking good

馬記教狂熱信徒

18 12
發新話題