發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

金色嗰粒就係裝GHK。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 12-2-2019 09:52 發表
真心問楓葉GHK AK座點裝I Key
(下圖係楓葉牌GHK AK hopup)????係咁佢剛剛出既金色老鼠屎.有咩唔同..i key裝到唔係好明..

fg buffer 我有好多之前..但我係唔會再用
究竟世界上還有神嗎?

法國FG......
引用:
原帖由 olw0978 於 12-2-2019 08:56 發表

Interesting.  請問師兄此玩意可從何入手?
究竟世界上還有神嗎?

重點響個Buffer度。
引用:
原帖由 tf141 於 12-2-2019 12:59 發表

GHK AK有出8mm版本 ?
究竟世界上還有神嗎?

咁都OK嘅
引用:
原帖由 higundamhws 於 12-2-2019 20:10 發表
用緊TNT hop up連320mm管,.3g珠打大約1.7j力,對上一次用由w28近試槍區入口打到警車玻璃, 雖然大過a4 size, 蛋算係準
究竟世界上還有神嗎?

冇喎!
你係原裝Hop Up座?
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 11:30 發表
你用fg buffer ,玩auto 有冇小便彈..

究竟世界上還有神嗎?

你係咪金色嗰粒?
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 14:19 發表
可以講講那AK槍隊嗎?
i key 裝入風葉座入去??師兄可不可以影響你支看看,,我唔識裝。。thanks

究竟世界上還有神嗎?

我都係攞落QRF裝。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 14:19 發表
可以講講那AK槍隊嗎?
i key 裝入風葉座入去??師兄可不可以影響你支看看,,我唔識裝。。thanks

究竟世界上還有神嗎?

條片咪我所講嘅「AK團隊」「老X聯X」Upload囉。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 16:27 發表
喔。。。金色個粒我都有裝,,佢應該唔係叫i key。。係另外一樣野來

https://www.youtube.com/watch?v=-EuRMNk5Fxo

我上youtube剛剛見到。。片中佢用金色。。好像有明顯改善

究竟世界上還有神嗎?

呢粒嘢配埋個樹葉哭泣座,已經唔係有少許改善咁簡單。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 17:10 發表
原來係咁。。即係換左金色粒野佢。。試下先。。THANKS

[quote]原帖由 48191 於 2019-2-13 17:05 發表
條片咪我所講
究竟世界上還有神嗎?

我應該同你一樣喎!你嗰粒係乜膠?我用五十度應該冇咁啜喎。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 13:17 發表
風葉座,,

用fg buffer auto 會有咁既情況.

師兄你配置係點???

究竟世界上還有神嗎?

事實上真係估估吓,因為我冇見過你支槍。如果有機會試,應該會搵到原因。
你可以試試我的Setting ,跟住話番俾我知係咪好過而家你個Setting 。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 19:47 發表
五十度應該冇咁啜???
膠硬軟?..關啜事??唔係好明..
我想抄抄你SETTING 算..想穩定D..

究竟世界上還有神嗎?

TNT都搞成咁!? 台灣嗰邊吹得好勁㗎喎!
你試試留意番上面條Youtube Link,你可以搵個Po主問,佢哋大部分人都係大概咁Set。同佢哋打幾次發覺咁Set係準好多。
至於TNT,好似未聽過有咁得意嘅情況。
引用:
原帖由 416之神 於 13-2-2019 22:17 發表
我用tnt hopup set, 1開始感覺好似良好但係之後亂飛,淨係比原裝好少少. 連射上下上下.....直情想死.
求大師教學
究竟世界上還有神嗎?

GHK係要起碼用到0.3珠先穩定㗎喎!
原來嗰粒叫「老鼠屎」,楓力管、50度膠,夠喇!
引用:
原帖由 416之神 於 14-2-2019 00:47 發表
係呀好唔穩定,我睇過佢地啲片係單發同用好重彈,都完全唔同.你咁改係咪可以可以好似啲m4咁準㗎?係我都試下先。楓葉套hopup?仲有無野要換?
究竟世界上還有神嗎?

其實.....個老原哭泣座係好易爛....我打Full打爆咗,谷X氣換咗樹葉。事實上,我去台灣論壇睇過「炸藥」嘅介紹,打手極多,文章水份亦高,所以我平平哋用樹葉,但其實亦不錯。
我個人認為,GHK本身AK外觀一流,但內部構造本身並無不妥,但內件用料「不好」。今次討論,有人斷Hammer,而司牙粗打又頂唔到好耐,哭泣座又插爆。所以真係爛一樣換一樣算。但買枝槍番嚟落場,係要打到人,唔係自High,所以改哭泣座、內管同換膠去改善準繩度一直係我的原則。
引用:
原帖由 olw0978 於 14-2-2019 08:54 發表

我是原裝的 hopup 座無改,膠應該是楓葉,魔膠或者是挑戰者三者其中之一,不好意思,時間太耐唔係好記得
究竟世界上還有神嗎?

消耗品已經是預咗,反而最怕落場打打吓壞呢樣斷嗰樣,極其冇癮。
引用:
原帖由 olw0978 於 14-2-2019 20:38 發表
我已知司牙是必爆的,也聽聞不同隊友有過爆哭泣座及斷 hanmer 經驗,但各自都以為只是個別事件或人品問題,如此看來這些同屬消耗品,何時要換只係時間問題。。。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題