發新話題

依度有冇朋友仔鐘意玩UKSF / CTSFO?

something like this?

附件

13-2-2019 12:09

Or this type UKSF?

附件

13-2-2019 12:29

引用:
原帖由 Carvenchow 於 13-2-2019 12:11 發表

可唔可以一齊玩
老實我地近年都少打game啦, 有興趣的出嚟吹下水交流交流當然無問題

以我所知香港仲有唔少人玩UKSF的, 玩得認真又有求其又有....
玩CTSFO的人都有....

而鰂魚涌槍店睇個名就知佢都有玩啦, 都可以去問下有無game join....

引用:
原帖由 Carvenchow 於 13-2-2019 12:59 發表

鐘意玩近期D,不過都搵緊件 AVS

槍就冇Queen兄你咁正,用Hao改,我就Angry gun 改,遲下再3d Print番d件,盡量冇咁兩件野咁

但 ...
件AVS如果買copy唔難搵, 係煩D袋多D.....

深刻唔難搵呀.

引用:
原帖由 rho837 於 13-2-2019 13:50 發表

扮 Bravo Two Zero 本書個作者 Andy McNab (former SAS)
如果當年Andy先生佢哋有咁齊裝就未必會凍死...

雖則我哋都係扮飛毛腿獵人...

引用:
原帖由 ethanwch 於 14-2-2019 12:26 發表
有,但等緊MCX GBB。同埋件C2R plate carrier 好貴。要成GBP250,未計shipping。
GBP250...OK la.....

發新話題