16 12
發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

回覆 170# 的帖子

廠方應該冇做錯, SIG 授權呢支係軍版. 如我冇記錯你圖中呢支係民版:如圖 ( 有錯請其他師兄指正返小弟 )

附件

19-7-2019 10:18

回覆 173# 的帖子

真鐵原裝應該只支援佢同廠紅點瞄具(ROMEO1) 如果裝其他廠既紅點鏡都要加塊PLATE如RMR之類.

附件

M17 RMR.jpg (157.05 KB)

19-7-2019 10:23

M17 RMR.jpg

回覆 153# 的帖子

謝慕清流兄分享! BTW, 我都想知點整走TRIGGER GUARD 同RAIL底組字 ...( 昨晚已入手)

回覆 180# 的帖子

咁要靠第三廠既努力了

引用:
原帖由 慕清流 於 19-7-2019 11:04 發表

J兄,小弟用220cw水磨沙紙狂省都只係減淺咗三四成白字左右,真係無佢符
暫時唔捨得咁做...

引用:
原帖由 慕清流 於 19-7-2019 11:06 發表

原來如此,明白了,小弟謝過J兄資料
大家交流交流下

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2019 11:32 發表

都少左mrf行字
呢個就真係等鋼士拉出或要自行羅俾人鐳刻了

引用:
原帖由 Kwind 於 19-7-2019 12:11 發表

出鋼SLIDE既廠希望可以研究埋將條SLIDE做返後1-2MM....而家唔齊尾
冇留意添,今晚返去望下先。

引用:
原帖由 NCP013 於 19-7-2019 12:56 發表

係0牙, 佢地原意係出軍版, 但既然滑架無0左行字,同幾粒CONTROL 係黑色
現在變0左P320 M17 又0吾係, M17 又0吾係

P320 M17 及 M17   
真鐵軍版後期好似果幾粒制都轉返染黑,原因係有士兵投訴Cerakote甩油後,幾粒制虛位變大而影響操作。(好似係,呢樣之前CRW拍片時有提及過)

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 19-7-2019 15:32 發表
有無人知火控編號是否流水號?
應該係, 我最尾果兩個DIGIT 係82.

引用:
原帖由 JFCP 於 19-7-2019 15:48 發表
感覺支鎗blow back好扎實。
一貫VFC既扎實感, 唔錯! 期待鋼士拉

唔知有冇讀CHEM既高手或做開廠既高人, 諗到點樣無痛整走D 字?

回覆 258# 的帖子

係就悲....

回覆 259# 的帖子

就咁睇又唔太似係LASER落去..開心版可能性應該唔高...

回覆 262# 的帖子

唯有係咁....

16 12
發新話題