發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

[突襲]SIG M17 Full Marking!

Full marking 。阿!

某店有預購

https://www.sigsauer.com/press-r ... fessional-training/

ProForce M17 Airsoft Pistol:

Total length: 8.5”
Barrel length: 5.5”
Weight: 2.6 lbs.
Finish: Coyote Tan
Muzzle Velocity: up to 330 fps
Muzzle Energy: 1 joule
Caliber: 6mm BB
Magazine Capacity: 21
Power Source: CO2 or Green Gas

附件

23-2-2019 14:08

引用:
原帖由 jn_jona 於 2019-2-23 14:13 發表
但d marking full得濟
6mm 版o吾知點

平衡進口就五角F字走o吾甩

But至少膠身填平再噴都叫有得攪

引用:
原帖由 RCOOH 於 2019-2-23 17:13 發表

哇,中間食水幾深
硬食

又0甘講

生產還生產

銷售還銷售

我0地都係關心支玩具靚0吾靚仔0者

引用:
原帖由 no-name 於 2019-2-23 20:54 發表
今次 SIG 自己都力推,應該好過之前卦
如果一出就有災情 V 記應該...
貴兩舊有QC的話

我認了

引用:
原帖由 暈又暈 於 2019-2-24 14:19 發表
好方面睇:
SIG(名義上)的頭炮,冇人(包括某v. frustrating)夠膽再出事
壞方面睇:
我(地)擺明食硬你地,家陣射得出兩匣唔爆照出貨冇問題,賣得到下次我出支用紙糊既
SIG 開宗明義 airsoft 整出o黎作訓練工具

應該very frustrating o吾敢整到軍警 frustrating

引用:
原帖由 RCOOH 於 2019-2-24 15:02 發表

訓練客戶服務處理投訴既工具。
真實個案用9mm?

引用:
原帖由 Kwind 於 2019-2-26 18:40 發表
落左訂了...等到貨...不過落訂前都諗左幾個鐘...明明話...
勇者K大

今時今日
廠家出D 玩具
o吾一百巴仙像真...

...情有可原...

某某代購店

貨品編號

....仲要V記代工, 不了

引用:
原帖由 ranger101 於 2019-2-28 22:01 發表
講真,1450定價貴了,加少少可以買GBB rifle或者gbb subm
今後有出carry或compact再考慮,今次full size唔同各位爭住啦,哈哈哈哈哈
千二都好抆水...

引用:
原帖由 mrkit97 於 2019-2-28 23:34 發表
有無師兄有過往經驗預訂同香港番貨賣個價差幾遠?
早買早享受價?

珍鐵比較圖

支玩具...slide 尾都對o吾齊

引用:
原帖由 jn_jona 於 2019-3-5 19:10 發表

我枝45ct用Ba都唔對位 其實都唔太覺既
千五o阿

引用:
原帖由 神來之槍 於 2019-9-10 23:18 發表
識玩緊係裝Romeo 1

發新話題