18 12
發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

但d marking full得濟

引用:
原帖由 Ben_9413 於 23-2-2019 14:20 發表

6mm 版o吾知點

平衡進口就五角F字走o吾甩

But至少膠身填平再噴都叫有得攪
其實個下身d字應該有得填既 但改係想返黎就係唔洗搞

引用:
原帖由 48191 於 26-2-2019 13:30 發表
咪一樣俾亞鉛Slide同管你......
我覺得係曲
由1200左右一枝拉神手槍 去到1500
好快就2000一枝精美既亞鉛/鑄鋁slide手槍

引用:
原帖由 48191 於 26-2-2019 17:23 發表
V乜乜手嘢邊有死錯人㗎?一陣出冇耐又有唔知乜廠出條數「極為精準」嘅鋼Slide/ Barrel Set俾你買㗎喇。
唯一抵諗左既地方係 佢會出平鋼slide
但都係錯外觀既

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Kwind 於 26-2-2019 18:40 發表
落左訂了...等到貨...不過落訂前都諗左幾個鐘...明明話1300...無啦啦變1500...冇左隻匣
有冇講分亞洲版?
我已經唔會信v記衝頭水

引用:
原帖由 48191 於 27-2-2019 21:02 發表
黑心啲講,VFC衝頭水要無比勇氣,等K兄開箱報告穩陣啲。
唔見錢事少 激親自己事大

今次vfc拎晒license 唔知個下身frame通唔通用真果隻

引用:
原帖由 BLSK 於 28-2-2019 15:00 發表
即係話佢以往出既都......
以往佢係同中介拎license 今次同正廠拎wor

引用:
原帖由 Dave 於 28-2-2019 15:34 發表
江湖傳聞SIG 有份審視質素和耐用度,因此...在下投了SIG 信心一票,時間關係已跳坑...坐等喜訊或訃聞...
有冇消息d marking會唔會有亞洲版?

引用:
原帖由 Ben_9413 於 5-3-2019 13:20 發表
珍鐵比較圖

支玩具...slide 尾都對o吾齊

其實vfc好多枝都唔對 fnx,hk45ct都唔對
我諗對齊唔係咁難姐...
Btw佢下身serial no.位都錯錯地

引用:
原帖由 Dave 於 5-3-2019 15:15 發表

其實人生對對錯錯都是常態,何必深責,不如聽番首歌吧。  ( PS. 在下訂了 )

我都諗緊 都係出左先算
Slide唔對位真係好多枝都係 但冇咩廠留意

引用:
原帖由 Dave 於 5-3-2019 18:45 發表

此刻疊埋心水見到實物先算
坐定定等dave兄開箱文

引用:
原帖由 Kwind 於 5-3-2019 18:58 發表

以前玩1911玩唔同廠出既SLIDE都試得多...砌吉打既裝完對唔齊...砌NOVA又對返齊...內件係同一套野

所以SLIDE唔對位我覺得係公差黎...可能D螺絲孔差半MM就已經對唔齊

我支FNX已換左鋼SLIDE...原裝0個條已 ...
我枝45ct用Ba都唔對位 其實都唔太覺既

引用:
原帖由 Ben_9413 於 5-3-2019 22:07 發表

千五o阿
1500一枝手槍 其實係貴
睇下上手會覺得佢值

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 19-7-2019 10:18 發表
廠方應該冇做錯, SIG 授權呢支係軍版. 如我冇記錯你圖中呢支係民版:如圖 ( 有錯請其他師兄指正返小弟 )
都少左mrf行字

18 12
發新話題