發新話題

[others] 對講機(類COMTAC) 及OPSCORE 頭盔攝影機無知一問

3M Comtac個PTT咪又係六針,好平咋!全新港幣二魚五草。
我多手買咗個嚟插Invisio M3,竟然差0.05mn,攪到我要買個U94.....
引用:
原帖由 derp 於 26-2-2019 16:21 發表
麻煩咁多位師兄: 我之前一路用開類BOWMAN 既對講器係軍規六針 -- 因為我隻機都係六針, 呢期手多買左個OPSCORE 盔, 想轉類COMTAC 耳機. 未用過唔清楚, 但係就咁睇落去COMTAC 真品同COPY 都係個HEADSET 係單一條大針,  ...
究竟世界上還有神嗎?

我搵代購,EBay大把。個Spec有寫六針包冇衰。但係記住,Invisio M Series 用唔到嘅。原因不在工差,係佢只For Comtac。一用其他耳機要試。
引用:
原帖由 derp 於 26-2-2019 17:34 發表
麻煩師兄係3M 邊度有得賣??

多謝提醒可能有工差, 但係我都係用返COMTAC, 貪佢個降噪, 我諗唔會有同樣問題(掛)
究竟世界上還有神嗎?

講真, Comtac又熱又焗,比較辛苦。係佢個3M耳機棉可以換,而且又平先至有得諗吓。
引用:
原帖由 derp 於 26-2-2019 17:54 發表
OH, 唔該晒. 都係無打算用INVISIO... 可能會係COMTAC 或者 SORDIN. 始終都只係因為貪個盔可以用個ADAPTER 夾住個耳機.
究竟世界上還有神嗎?

我冇𠝹開舊嘢睇喎!
引用:
原帖由 davyto 於 27-2-2019 11:27 發表
你真係Sure係棉?

[quote]原帖由 48191 於 26-2-2019 21:01 發表
講真, Comtac又熱又焗,比較辛苦。係佢個3M耳機棉可以換,而且又平先至有得諗
究竟世界上還有神嗎?

發新話題