發新話題

想買衝鋒槍

無呀,蚊左匣試
引用:
原帖由 tf141 於 5-4-2019 21:31 發表

你插住隻冇彈既彈匣梗係唔得啦
如果你隻匣有彈,或者根本冇插匣,咁咪得囉

唉,支mp7又出問題喇,沉晚打左三排都正常,依家拎黎玩,射左頭一槍之後跌彈,再開槍又係跌彈,好似柯尿感,方師兄我支槍仲有無得救?會唔會係彈匣問題呢?

Vfc gen2囉,已家射一下,支槍擺低佢就跌一粒彈,唔知點解
引用:
原帖由 tf141 於 5-4-2019 22:37 發表

你果枝係咪Marui嚟?係咪原裝?

Vfc Mp7
引用:
原帖由 tf141 於 5-4-2019 22:41 發表

VFC Hi-Capa 4.3

方師兄想問點樣先知有無開hop up呢?我真係唔知有開關,淨係知槍口可以向上下扭
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-4-2019 22:47 發表

開hopup
開hopup
開hopup

我支vfc mp7係2014 年 5月買, 如果冇得救既我都唔會留佢咁耐

你果支仲要v2黎

我岩岩試左向上扭大半圈,依家又啪啪聲,希望無問題啦

希望聽日再玩無問題
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-4-2019 23:02 發表

支槍向下, 粒bb彈唔跌落地就係有開

請問拆匣望入去邊度?
引用:
原帖由 0050100 於 6-4-2019 00:41 發表

見議小師兄直接退匣拆bolt用眼直接裝入去看清及分淸楚到底是調左還是右才有開hop up.

師兄我已拆槍照電筒望入去黎摟hop up,但係睇入面無野旭喎,你話望入面邊個位呢??
引用:
原帖由 0050100 於 6-4-2019 01:44 發表

真係暈!
唔夠眼就在管前加枝電桶應該會清楚望到hop up.
記住記清楚轉邊左定右hop up反應呀小師弟.

依家得未?
引用:
原帖由 tf141 於 7-4-2019 15:30 發表

應該唔正常,你睇....

好,等佢再唔正常先拎去整,玩住先,間中跌一兩粒彈有佢啦
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-4-2019 15:32 發表

睇落冇問題, 可以見到個下壓點

不過, 感覺好似側左一邊咁, 應該係你鏡頭影唔正

至於第2張, 唔需要咁樣影

其實馬記支mp7如果換左紫膠,白飛機仲易唔易壞?成日心思思想買埋

有得換?
引用:
原帖由 48191 於 13-4-2019 07:14 發表
壞不在飛機,在個亞鉛Frame。

唉,算啦唔諗,等dor
引用:
原帖由 48191 於 13-4-2019 15:58 發表
基本上有,不過平均年半爆一次,你真係忍到?

發新話題