發新話題

得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

沉迷! 要有錢才可以沉迷得到!

沉醉! 唔洗錢都可以沉醉得到!

熱情! 要錢但又要用心致得到!

其實平果對平果道理! 如果有人叫去Morning Drive個個駕駛一部500匹馬力跑車! 我只得架JEZZ仔去玩! 身為一個正常人! 我起可叫他們個個行80公里就住來行咩! 一係唔去,一去就遇左包尾.......

重有一點! 過班俾人話沉迷(用好多錢)玩槍人士! 他們是用他們自己金錢購買, 與其他人有什麼關係! 現實是冇關係! 如果冇關係的話就冇必要平論啦! 即係如果我渣JAZZ! 我唔會平論渣GTR班車主沉迷玩車...

我熱愛工作搛錢投資! 但沉迷玩車; 極度沉迷玩單車; 好在以經冇咁沉迷玩槍!

工作拈八成時間! 邊有時間呀! 只好用金錢買時間同熱情!

過去4年! 花左近90個玩單車! 係時候又換新單車!

引用:
原帖由 gtoray 於 31-5-2017 02:08 發表

你咪一年換3,4部超頂級車
20架! 主要買! 載去外國屋企放㡳! 冇計工作壓力大要relax一下!

我都賣走左6架車同配件! 今星期賣走三部車!

一架16年Mondraker Foxy R carbon team 花; 一架intense tracer carbon; 一架Carbon硬架!

但訂了一個YETI ASR5c XS frame! 一部intense recluse! 兩套新ENVE 輪set! M60, M70 HV !

引用:
原帖由 2slow 於 31-5-2017 11:41 發表

R兄都好沉迷MTB喎...
想問問點解唔直接外國買呢? 話說好幾個牌子外國都比本地平好多...
一早老友都係外國直接訂翻來! 我都幫襯CRC買好多grar! 但係成班單車舖啲老細大熟! 再加上我地年纪大, 去Bike Park玩DH同Enduro飛jump落石梯级呢類運動最多玩多幾年就收皮! 跟着就只係玩一款車XC-Trail! 平時上夜山及一年幾次去大陸踏山車都係要班老闆載隊! 所要焗住同他們買車, 起碼為修保養他們識DO啦! 我地成班發燒老细级車友之中, 我係最cheap個位啦! 有個工程判頭老闆一見最頂级車就問七折即買MTB加road bike夾夾埋埋天文數字...

當年我冇多餘錢玩單車玩槍玩車! 現在叫圓夢! 槍以達標留級下一代玩! 跑車唔會换渣到變廢鐡 ! 單車越玩越小款越精! 一架平平地車去大陸玩! 頂级車同朋友飲早荼用! 舊車去外國屋企放底俾仔女玩! 賣都冇本地咁賤價!

你地好幸福! 後生! 重有大把時間! 又加上而家單車科技先進, 一加140行程AM單車乜山路都玩哂! 新一代車架角度起成熟, 底中心, 平衡, 避震及避震叉好輕好靚, 迫力性能高, 輪呔又平又靚, 有50鑡One-Up, 有十二飛輪, 電波, 輕申宿坐通, LED燈又輕又耐用又光! 重有MOST IMPORTANT衫褲鞋保護裝備又爽又正! 加埋摩打水Energy shot! 正正正!

引用:
原帖由 m11.man 於 31-5-2017 11:37 發表

你揸GTR wo
爆我C引!

引用:
原帖由 tonyecl 於 31-5-2017 14:43 發表

不能認同更多
得罪講句,沉迷睇連登果d人性格都有問題
此終! war game 叫 戰爭遊戲! 其他人笑都只係一句回答! 遊戲! 玩!

小朋友玩兵捉賊咁! 遊戲!

大人玩兵捉賊一樣! 遊戲!

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2017 17:29 發表
至於點解wargame要著成套裝備,同打波點解要著球星波衫一樣。係囉,點解打波唔可以著笠記配白飯魚?

呢個世界有一種運動係唔著衫至好玩!

你班LAN仔! 人細鬼大! 學人玩折禮物!

係! 重係權權到肉!

發新話題