發新話題

[others] 氣動跳殻M107 2代

引用:
原帖由 JBL 於 16-3-2019 20:54 發表

但係幅圖右上角又印住new reiease喎,應該係改良版,除非唔係.....
New release 同改良無直接關係架喎

引用:
原帖由 JBL 於 16-3-2019 21:12 發表

哦...咁我見佢話得New release,諗住唔多唔小有改到野卦...
以台灣仔做法通常都大大隻字寫話改左什麼什麼
要驚死人唔知佢改左野咁
你睇V字同G字個間

引用:
原帖由 Kwind 於 16-3-2019 20:46 發表

如果剩係翻出就真係窄左D喎...明知支野咁多問題...咁多年都冇改進

支大陸98K以前會斷勾...隔左咁多年...新版都比個鋼勾你啦
上一代啱啱出個時玩過人地個支,最大問題係佢隻拋殼勾係鋼,而D殻係鋁所以頂唔順
打多幾打就又凹又崩所以影響抽殼
再加上個彈鏜又唔夠順,粒彈又薄,最嚴重直接拉斷埋

所以後期有人出左塊鋼彈底,用左已經少左抽殻失敗既問題
希望今次真係有改善。

不過都唔理,以前無買到有D後悔,宜家重出真係唔理訂左支先。睇下佢有無改善到
個人覺得e支野抵玩過砌支潮款槍,起碼又大大支又有多個退殼功能
不過呢支野可以話係完全唔準

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-3-2019 18:04 發表

滿額了.
估唔到咁多人訂喎

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2019 14:25 發表

依家講到話最後一水 唔係真既都要等幾年先有下一水
緊係衝左先啦

但我仲等緊普通不跳殼gbb m107
Ares講話出 出左個prototype都6-7年了
Ares個支咁多年都無聲氣似乎都唔會出啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2019 16:08 發表

唔期望佢會出了
如果有日出gbb 大概會係v記or vv記
Vfc 好多年前出過

引用:
原帖由 JBL 於 26-3-2019 16:38 發表

記得,果支好似聽聞用左輪式擊發有回膛,當年要九千幾,好似係......
當年九千幾仲好似唔係全鋼,宜家計埋通脹買支socome gear 仲多個功能先萬三,其實幾抵玩

四月都過左一半都未有任何消息

發新話題