發新話題

紐西蘭清真寺大屠殺

我實在唔明。
AU同NZ本身嚴到連玩具槍都禁,而呢兩個地方嘅海關都好嚴,咁啲槍點嚟?
究竟世界上還有神嗎?

咁多位會唔會敏感咗少少?
K兄為人有禮,而且多以「Thanks for share」來作回應結尾句。
何苦又為了一句禮貎性的結尾句而糾纏不休?
究竟世界上還有神嗎?

吓,我哋協議咗不再互相攻擊,你又要攞番嚟講?莫非你又想叉埋隻腳入嚟做第三方勢力?
引用:
原帖由 cccarlos 於 16-3-2019 16:42 發表
看不過眼,網上切磋
同你跟J兄之前差不多姐
究竟世界上還有神嗎?

叉開少少話題。
你有冇吉野家嗰條拮嘢片,歡迎你Send條Link俾我,歡迎PM。
引用:
原帖由 LCH925 於 17-3-2019 02:55 發表

係,我好鐘意睇槍戰片,戰爭片,亦唔介意睇屠殺直播
有咸片我會照睇,知道係強姦片覺得正都會繼續睇
我唔講Thx for sharing唔代表我唔會睇
正如K兄thanks完之後都唔等於佢會再翻睇
你有憤怒去宣洩,你可以有以 ...
究竟世界上還有神嗎?

Poxnhub、Redtuxe之類曾經有,當時冇Download,可惜.....
Thank for sharing
引用:
原帖由 LCH925 於 17-3-2019 03:30 發表

單野出來過時我對於網絡資源的運用仍不成熟
只有幾條早已404的link
究竟世界上還有神嗎?

「果然係匯集無數碌爆卡怨氣而成既反恐碌卡機。

EPS, I DO.」呢嘢正!
引用:
原帖由 RCOOH 於 17-3-2019 17:19 發表
https://www.facebook.com/taiwandiplomacy/posts/411142216133879

圖片中這東西叫做EFTPOS機器,是紐西蘭所有店家甚至有收錢必要的地方都會有的一台機器,讓人使用現金卡或是信用卡。

這台機器配上人類的勇氣 ...
究竟世界上還有神嗎?

「風暴」?
引用:
原帖由 jn_jona 於 17-3-2019 15:10 發表

香港咁嚴上次都周到咁多
好彩佢可能用黎儲 or 賣
如果係痴線既 peak hour係中環/金鐘站做單大既 應該唔止50個
究竟世界上還有神嗎?

發新話題