發新話題

改槍教學(完左第二班,就黎開第三班la)

引用:
原帖由 亞龍 於 15-2-2007 03:41 發表
我會開個改槍教學班
一人最多可上三堂
唔知大家有冇興趣????
但因為唔會收$
see?

龍哥PM

SV  HANDGUN COURSE?

改槍教學第一堂

改槍教學第一堂開班la..........
會在今個星期五(3月2日)晚上7:00至10:00
上堂地點在九龍灣,近得寶花園
今次會先教2號波箱
教才方面,同學們需要帶自己的電槍黎,m4/m16/mp5及所有2號箱的都得
如果需要換齒同零件,最好都買齊帶過黎
同時可帶點常用工具(星批/一字/十字等),也要帶匣同帶彈作試槍之用
因為地方有限,一班最多4人,先到先得
有興趣的請回post留名

ps:我地會在8:00左右叫晚反外買,同學們可以到時一齊食反吹水
    以上課堂不收分文的,不過你地都可以買D飲品請我飲架!!!

星期五剛好要返工 ar !!
希望下次可以arm 時間上堂la !!

我星期五要上堂,黎唔到
不過好在我2技都係用3號波相,唯有下次先

引用:
原帖由 肥傑 於 28-2-2007 20:00 發表
星期五剛好要返工 ar !!
希望下次可以arm 時間上堂la !!
下次會在星期3!!

sorry,剛好是撞了上班時間.想問問是不是一定要帶槍去改的?還有想問問我可不可以帶我的混種槍來?(za內部,國狗外殼.)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

lung sir,
I'm interest in yr course, can I join it

引用:
原帖由 nna 於 1-3-2007 08:33 發表
lung sir,
I'm interest in yr course, can I join it
當然歡迎
我pm個電話比你

我得枝ak47,要下次.

引用:
原帖由 亞龍 於 1-3-2007 01:05 發表

下次會在星期3!!
星期三好呀,我九成都泥到.
有個請求,如果唔麻煩的話可唔可以泥緊果堂拆 ver7 波箱,我想攪好支 Socom 月中有得用.
如果攪亂你o既程序就唔好 la , 我帶支 ver3 泥學野.

Thank You

整AK , 係咪下次在下個星期三教呀?

如果係, 我報名先

改槍教學第二堂

改槍教學第二堂都開班la..........
會在下個再下個星期3(3月14日)晚上7:00至10:00
上堂地點在九龍灣,近得寶花園
今次所有電槍都黎得
教才方面,同學們需要帶自己的電槍黎,m4/mp5/AK/M14及所有電槍都得
如果需要換齒同零件,最好都買齊帶過黎
同時可帶點常用工具(星批/一字/十字等),也要帶匣同帶彈作試槍之用
因為地方有限,一班最多4人,先到先得
有興趣的請回post留名

ps:我地會在8:00左右叫晚反外買,同學們可以到時一齊食反吹水
    以上課堂不收分文的,不過你地有心就買D飲品請我飲la!!!

我到,另外有小小野想問你.
請收 PM.

Thanks

發新話題