發新話題

國產裝備品牌問題

如樓上師兄所說'太陽雪'在大陸出名複刻或改良現有產品,有D產品仲聲稱用原裝物料,但價錢都認真吾算平。

樓主所找果塊Velcro panel源自Milspec Monkey設計既Small Patch panel (OEM by Tactical Tailor)。'太陽雪'將可恨既MALICE clips改良左成為類似First Spear既"6/9 Modular"或Mystery Ranch既"MOLLE tuck tabs",令裝上身容易左。

未計運費件野就價錢相若,但如果你想要MC色MSM已斷貨,其他色好似就仲有,至於值吾值得美國訂番黎就睇樓主自己喜好了,baybay都會有既,或者你可以搵下香港有無鋪有入MSM D野。

ps. MALICE clips真係好Q煩,D西方玩家都好憎,唯一好處在核爆都吾會甩

引用:
原帖由 tf141 於 11-4-2019 14:38 發表

MSM冇呀,佢官網都係得番small,上面Sunsnow呢隻唔係large嚟架咩? 我想搵large呀
而且MSM買番嚟仲要捱運費,雖然Sunsnow都好似要
最緊搵到patch panel出既patch panel,但唔似得MSM / Sunsnow咁可 ...
Large baybay有呀不過食運費。其實師兄想要黎點用先?Sunsnow果個似small個底得三格
https://www.ebay.com/itm/Milspec ... p-NEW-/263196765836

BTW, 想問下MALICE clips係咪即係我係HSGI Taco用果隻 ? yes就係果兩條膠

[quote]原帖由 tf141 於 11-4-2019 19:46 發表

就係諗住痴patch咋,可能整個大大隻字果d貼係背脊 <-- 甘如果落large真係好大塊喎吾通你想貼個'勇'字?
我諗應該用盡佢或者4格咁囉,3格又好似細得濟,同埋係咪會放唔到正中 ? <-- 細果隻個底係3格但長度應該可以佔4格

想加章仲可以有呢個選擇,不過一樣係運費問題,我依稀記得以前香港有鋪賣MSM同TT d野架,吾通係ehoxxy?
https://www.tacticaltailor.com/modularbadgepanel.aspx

eBay買到番嚟變$300 <-- 依樣真係無計運費從來都最大劑,你個情況或者sunsnow係最慳成本方法,再吾係上個有velcro袋會吾會好D?

good luck

引用:
原帖由 tf141 於 11-4-2019 20:52 發表

應該係e興趣,我知PTS都有賣,不過就冇呢件product
TMC呢隻都有睇呀,都係觀望中
我係想痴類似Tactical Tailor果張圖入面果d警察章
不過就應該唔會係寫Police或者Sheriff,只係咁既size

Patch panel呢隻ch ...
睇落都ok,你吾介意吾係MC咪得,其實都係一塊魔術貼者。
係吾知佢Wick'dLite straps即係咩黎,見有D comment話吾夠硬淨,
不過你換其他都可以,買左記得分享下

引用:
原帖由 tf141 於 11-4-2019 23:06 發表

我keep咗係購物車冇checkout,佢個system係咁send email嚟催我checkout,仲俾咗個coupon code我
千金難買心頭好, gogogo

引用:
原帖由 tf141 於 12-4-2019 02:50 發表

可能聽晚買,多謝ching意見
CGF精神:助人為快樂之本不用客氣

1 個讚好! TOP

發新話題