發新話題

[others] JK Army

前日去完,好老實,又係世上最唔想返工之人聚集地之一。

我要個左手6379套姐,大佬呀,我就係做過功課WE或馬記17可能隊唔入真品,唔想浪費先問你"專業"意見姐,頂,簡直磚頭個磚,作孽個孽。

然後,一聽到要左手就光速話冇貨,我就係行完櫥窗睇見有先"拜託"你,背埋貨品編號過你都敢話冇?我左Q好麻煩你呀?

唔係18樓冇哂左手野,使比錢受你氣?

BTW,買番去初初試係插唔落,實過釘木板,又焗又拗都係唔L得之後意外發現個16號零件(避免支鎗插過界同前後搖撞爆鎖片)可以拆出黎,再了解一下結構之後鋸一截20mm燈喉包膠當16號用,鎖得實時draw鎗又順到笑。

引用:
原帖由 toto0321 於 20-4-2019 01:46 發表
服務態度真心差咗,見有中學生買頭盔,店員渴個靚仔過去試...
隻貓咁惡。

引用:
原帖由 higundamhws 於 20-4-2019 15:12 發表
佢地由21/F時已經係咁

唔知,我地剩係賣架咋

呢句我永世都記得
毒販就可以咁講姐,唔吸,我地剩係賣架乍。

引用:
原帖由 tf141 於 24-4-2019 02:13 發表

其實一講到服務態度呢一樣野,最主要都係離唔開禮貌呢兩個字
只要有禮貌,你以上講既呢d全都係次要;只要冇禮貌,你以上講既呢d全都係藉口
而要係鎗街搵間舖頭係稱得上有禮貌既...可以數到有幾間大家心知肚明啦 ...
咁真係,有禮貌既,想鬧都唔忍心鬧。

做得服務業既咁感情豐富做乜,開工唔該放低情緒,成間鋪頭有冷氣你嘆又唔使比人追call都黑口黑面,咁我地做前線既咪日日要殺人下火?

引用:
原帖由 Fkyou0419 於 2-5-2019 12:03 發表
佢依家擺左支98k出黎黎做 display 個個位係隨手可拎 佢又唔貼野話 請勿觸碰個d野
見到咪拉下bolt睇下研究下 跟住瘦個個就話 唔好拉bolt 呢d常識黎
咁又比佢串一野
好心佢唔比人玩就放翻入櫃啦 或者貼d野叫人唔好 ...
佢唔叫你即刻買左佢已經要還神。

發新話題