發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 reniless 於 1-2-2021 14:33 發表
上海灘中 清風催我隨他歸隱
乘風歸去 忘掉愛癡怨恨
人且揮手 拋開心裡萬億百記
作別了山 作別了水 別了眼淚
https://youtu.be/igE3NnSLch0307853
---
異世界星期三歸來,仲管天地異變,D的二次方仍是不變 ...
Welcome back to hell

引用:
原帖由 RCOOH 於 2-2-2021 19:31 發表

隨時突襲封區,買定罐頭刀丫
講起刀
早兩日想淘兩把三角螺絲批落嚟拆下玩具車仔都唔比落單
原因係件貨有個刀字

引用:
原帖由 reniless 於 3-2-2021 12:24 發表
罐頭小事,回家第一件事係托幾包大米歸家。
唔係罐頭呀,係罐頭刀呀

引用:
原帖由 reniless 於 22-2-2021 18:18 發表

去日光浴。
---
二月侷促的天氣 冒著窒息的空氣 道別熟悉的天與地
撲過故居的氣味 佈滿記憶的氣味 再次接觸竟這樣美
前路撲朔如冰天雪地 埋沒必須要走的道理
https://youtu.be/lPiSb7s3JPQ
又話番香港

引用:
原帖由 reniless 於 22-2-2021 20:46 發表
所以話你地咪踎過唔識踎,明知要踎成個月梗係揀個渡假區嚟踎,三亞唔識人如果唔係揀三亞嚟踎。
間房有陽台都做隔離?

引用:
原帖由 reniless 於 8-3-2021 21:07 發表
今日AV界傳來兩個壞消息,UA影院全線結業,華仁影音結業。
---
半天工作後無伴侶 身驅早已極疲累 困得雙眼已垂 天花四墮
自你放手離去 留下我一人獨居 碰巧經過又停在這裡 戲院的那大門外
對張海報發呆 也不 ...
今日呢單新聞再配上一對已拆伙組合o既歌

引用:
原帖由 reniless 於 28-5-2021 18:12 發表
東風小康股價爆升發鬼左,話請一眾(首批)車主夜遊兩江,參觀工業4.0車厰。繼上次參觀美的總部(黑科技) 後又一次見識全新工業革命。講真華為都應該搞下粉絲氪金制,氪金都指定金額就可以參觀總部。
師兄又去邊度威呀

引用:
原帖由 olw0978 於 8-6-2021 21:36 發表

昨天才看電視新聞說廣東省要求全民驗核酸,原來深圳已要求 6 號至 8 號(最後今天)要全民驗核酸,唔驗隨時個碼變黃變橙,到時邊度都唔使去

趁佢未收檔趕緊去驗也~~
廣州南沙封城做核酸,搞到淘寶買野用唔到用開個間集運

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-6-2021 12:59 發表

唔怪得我老婆訂果D貨遲遲未到.
謝謝周C FU的資訊
暫時用住係東莞做倉既集運先啦
幾時都話東莞好

引用:
原帖由 reniless 於 7-7-2021 14:32 發表
依家的東莞已經唔係以前的東莞,話說我去東莞的次數係一隻手數得出來,華強北就好點兩隻手數得出。
富有東莞當地特色

引用:
原帖由 reniless 於 21-10-2021 23:50 發表
去到邊印到邊 隨身打印機實測
雖然手機世代愈來愈少人印相,但不代表相片沒有存在價值,那種拿得上手的質感,虛擬影像始終難以比擬。便攜相片打印機正為此而設,最近本地代理Basco就引入了一部HP Sprocket Studio, ...
篇文入面其他相仲正

引用:
原帖由 reniless 於 25-12-2021 15:46 發表
返黎食個自助餐,明天再去飲。
呢度影夜景唔錯嫁

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-12-2021 11:57 發表

周C FU,又摸黑上山拍夜景.
多年前影落,唔洗摸黑,亦唔洗上山,搭lift就得啦

引用:
原帖由 kornhill401 於 28-12-2021 12:04 發表

原來如此.請教周 C FU.呢個位置在何處呢? 謝謝!
正常要入場費,生日去免費

引用:
原帖由 reniless 於 11-1-2022 09:29 發表
又有國產摺屏機!今次呢部硬件最勁?
摺屏手機近期大熱,不少廠商都紛紛加入市場,最新一員就有內地品牌榮耀(Honor),早前宣布1月10日舉行新品發布會,並推出新機榮耀Magic V。根據官方邀請函圖片,Magic V屬於「 ...
梗係步步高啦

發新話題