發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 kornhill401 於 28-4-2019 11:43 發表

Hi-Fi發燒友,一定唔捨得咁做卦.
音樂人屋企好少有Hi-Fi

引用:
原帖由 reniless 於 14-6-2019 10:01 發表
2百有找! 彩芒小米手環4 20日續航
睇海報勾起偽文青時期少年回憶,諗起尋羊冒險記裡面耳朵模特兒。
2019年出世既我睇歷史教科書呢個碌好似叫鍾楚紅碌

買左隻中國製造青銅錶,
人地用響網上嘈交既時間,
我可以試出19幾種加速銅鏽方法.
結論 : 我冇良知

我兩個只有夜媽媽至響屋企, 反而諗緊極米部激光投影機, 一人一部各自面壁..
前幾晚用緊VR頭盔睇 HBO VEEP S07E07 大結局..
結論: 我冇社會責任感之餘兼唔愛國...

引用:
原帖由 reniless 於 14-6-2019 16:46 發表
VR頭盔
網上流傳去到6g7g時就可以穿越異世界
VR世界內睇戲,有得揀位

好明顯係東方日報口中"因管理不善而在全球航空公司排名榜節節下跌的國泰航空"

引用:
原帖由 reniless 於 23-6-2019 04:58 發表

今次就可以騎馬騎駱駝。
快D出(靴)相

沙地極權專制私相授受, 又大搜捕緊巴勒斯坦人.... 和平過旺角.

和平紅衛兵年代經已降臨.
社會動盪但樓價向上.
香港基本上係一個冇窮人既超級貧富懸殊社會,
乜春堅尼系數幾十年黎都係中火煲緊去動亂線.
所以只會越黎越多紅衛兵.
解決唔到下一代既民生問題,
就只有無窮無盡既偽政治問題.

引用:
原帖由 reniless 於 8-7-2019 17:35 發表
Philips Momentum 4K HDR超靚畫質
針對電競迷對電腦屏幕的質素要求愈來愈高,Philips推出最新Momentum系列,其中32吋型號326M6VJRMB更是當中表表者,採用3,840×2,160解像度面板,畫質超細緻,同時取得VESA認證的Di ...
要求高係好事.
一家大細睇良民打警察再睇警察打良民, 清晰細緻既畫質可以增加投入感哩

iPhone 6s 之後冇買過Apple 啦

諗諗下我連MacBook 都冇掂幾年了. 依家開工主機用Razor, render用Origin PC, 開會拎Asus..見到未來應該都係會揀電競機, 雖然我完全唔打機

引用:
原帖由 reniless 於 9-9-2019 10:30 發表
「膽」正價平 Music Tube
科技不斷進步,連「膽機」也愈趨便宜。日廠Nakamichi最近便帶來只賣2千多元的迷你膽機Music Tube,將真空管及電子晶片混合使用,前者高頻率響應達50Hz-25KHz,具有豐富的偶次諧波,處理人 ...
淨係睇到小妹妹現場要除衫

正常消費者買完BM過完新屎坑週期, 都係會用番Sony算數. Workflow唔係用$可以解決

引用:
原帖由 慕清流 於 21-11-2019 21:22 發表
我耳機用AKG大野,要用耳擴
部LG V50 直接推得到

名都未讀得出

附件

22-11-2019 21:10

發新話題