18 12
發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 reniless 於 8-7-2019 23:37 發表
爛果產品只會令人煩躁。
Overpricing係死罪。話知你好唔好用。

引用:
原帖由 reniless 於 9-7-2019 20:02 發表
華為小米性價比高。
華為除左通訊設備外都係咪搞,耳機之類真係唔係經驗大廠果皮......至於夜拍,佢個鏡頭調較未有HTC好。

小米就真係同個名一樣,平平地食飽就算,最多加豉油。乜都係價格低於平均,性能高於平均咁。

引用:
原帖由 reniless 於 10-8-2020 17:14 發表
悶熱BYEBYE!隨身優之「涼」品
日本Yohome摺疊伸縮加濕風扇,可180°摺疊旋轉,鋁合金支架可隨意拉伸,僅重907g單手拎得起,帶去釣魚露營,或放在家中當座地風扇都得!底座是285ml水箱所在,提供長達11小時持續加濕 ...
好心換個pose,呢個設計外型加埋model個pose,好似狗碗咁.....

引用:
原帖由 zeta 於 21-8-2020 09:48 發表

你話拎住iphone用黎響華為站自拍都算
拎住Airpod果兩個係想點
百鳥朝鳳圖

引用:
原帖由 reniless 於 25-10-2020 10:14 發表
5鏡Mate 40 影相靚仲有一點完勝對手
臨近年尾,手機界好不熱鬧,繼iPhone 12後,Huawei亦終於出手推出旗艦機Mate 40系列。新機沿用上代的簡約風格,機背「星環」相機組亦跟過往相似,只是鏡頭由上代處於圓心位置, ...
Pro+ 9000人仔……

而且據了解目前既調較仲係爭d,功耗大又比較lag。

引用:
原帖由 reniless 於 4-11-2020 09:41 發表

pro+要11000人仔,港幣差唔多萬三。
歐元價打個八折先係接近港幣價。

歐洲太重稅。

引用:
原帖由 reniless 於 7-11-2020 18:51 發表
今日去咗附近華為生活店睇mate 40 pro+ ,真係如之前所估計一樣無現貨又無得"直接" 訂購。如想訂講就要額外買其他產品或升級5G服務,簡直係去咗傳說中愛馬仕一樣,唔係話想買個包就畀個包你咁。
---
去 ...
試update左EMUI11,先前裝既姑狗冇影響,但00同patch01版lag到pk,過幾分鐘又有patch02,裝左又順番。

煲緊隻原神,麒麟990同燒龍865都係只可以開中畫質,865仲較為lag。如果買到行貨尾40超大杯就好。

引用:
原帖由 reniless 於 1-2-2021 14:33 發表
上海灘中 清風催我隨他歸隱
乘風歸去 忘掉愛癡怨恨
人且揮手 拋開心裡萬億百記
作別了山 作別了水 別了眼淚
https://youtu.be/igE3NnSLch0307853
---
異世界星期三歸來,仲管天地異變,D的二次方仍是不變 ...
隨時突襲封區,買定罐頭刀丫

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 reniless 於 27-4-2021 18:05 發表
電動車係國際大趨勢。
自己寫緊既小說,就係未來民間基本上全電動車,係軍隊先保留內燃機車輛,或者混能,貴車用輪內獨立摩打,平車用大個單摩,每架車車底都係一個A10咁既大浴缸,保護舊石墨電池,7.62都射唔穿。

不過大家都係用現代步鎗打仗。

一個廣州頂住九成入境人員,認真鴨梨山大。

引用:
原帖由 olw0978 於 8-6-2021 21:36 發表

昨天才看電視新聞說廣東省要求全民驗核酸,原來深圳已要求 6 號至 8 號(最後今天)要全民驗核酸,唔驗隨時個碼變黃變橙,到時邊度都唔使去

趁佢未收檔趕緊去驗也~~
明明綠燈轉眼變成黃燈~ 抬頭前望去~ 對面晚飯如此吸引~

引用:
原帖由 051039 於 9-6-2021 10:57 發表

廣州南沙封城做核酸,搞到淘寶買野用唔到用開個間集運
萬頃沙?

引用:
原帖由 reniless 於 7-7-2021 14:32 發表
依家的東莞已經唔係以前的東莞,話說我去東莞的次數係一隻手數得出來,華強北就好點兩隻手數得出。
仲以為歐洲 +1

引用:
原帖由 loveless 於 29-10-2021 22:37 發表

昆左幾位同事去睇, 總結係用百幾大洋去瞓覺好貴,
即刻榮升左做不受歡迎人仕
恭喜成為傳說中既沙雕

引用:
原帖由 loveless 於 15-11-2021 13:13 發表

國内越受落, 就預左國外會越比人圍住鞭打.
嘩眾最易, 兩邊都係.
唔通有人肯陪我研究研究DoD係點改荷李活劇本乎, 又或者Argo有幾"真實"...
講起呢點就把幾火,之前流浪地球就係比人圍隊,搞到冇乜戲院敢排片,搞到我睇咁耐戲以黎第一次要行十幾廿層樓梯入、散場,然後一路睇一路有d襪鋰扑屎係度媽媽叉叉,前面有人扯鼻鼾……

18 12
發新話題