發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 loveless 於 21-8-2023 13:32 發表
我只係見到天橋底係冇插蘇位的, 理應唔會有AI機械人同我爭位
你想要,咪整個比你囉

中國造的會爆炸, 不過好好好好好好平, 兩千多人仔, 比佢爆幾廿次都未夠買隻來路貨

附件

21-8-2023 13:43

引用:
原帖由 051039 於 21-8-2023 13:40 發表

你想要,咪整個比你囉
葉德嫻姨姨300年前有首歌叫"我要", 快D去聽70個7次

歌詞太多字, 睇都嫌費事之 葉德嫻姨姨

遠遠近近裡 城市高高低低間
沿路斷斷折折那有終站

跌跌碰碰裡 投進聲聲色色間
誰伴你看長夜變藍

你我似醉了 無法清清楚楚講
同屬你你我我愛的感受

世界太闊了 由你出生當天起
童稚已每年漸遠離

引用:
原帖由 loveless 於 21-8-2023 13:52 發表
歌詞太多字, 睇都嫌費事之 葉德嫻姨姨

遠遠近近裡 城市高高低低間
沿路斷斷折折那有終站

跌跌碰碰裡 投進聲聲色色間
誰伴你看長夜變藍

你我似醉了 無法清清楚楚講
同屬你你我我愛的感受

世界太闊了 ...
癲ly姐比較出名o既歌:
你留我在此,我願和你食

鐵竇一,喝酒的竇。
---
https://youtu.be/S_JJj0KfZNE
迫不得已唱下去的歌裡  還有多少心碎
可否不要往後再倒退  讓我不唏噓一句
白髮已滄桑  無夢再期望
山不再崎嶇  但背影伴你疲累相對
沙不怕風吹  在某天定會凝聚 若我可再留下來

附件

21-8-2023 17:11

21-8-2023 17:17, 下載次數: 0 , 閱讀權限: 10

Q: 使用 "貴價爸爸" 構成完整句子
A: 綁架貴價爸爸似乎是門好生意

引用:
原帖由 051039 於 21-8-2023 14:26 發表

癲ly姐比較出名o既歌:
你留我在此,我願和你食
歡迎乘搭 LOVE 1222 班機
綁好你的安全帶 我哋即將起飛
一加一就等於阿儀
二加二就等於阿4
但係阿儀唔係你既阿4
因為阿儀係你既小 baby

要唔要圖啊?

日本仔呢部o野勁過你個部多多聲,真係成個天天橋底都畀佢霸晒。

---
https://www.cool3c.com/article/197810

附件

23-8-2023 14:52

甘似當年隻水道橋既?
我只係記得佢

附件

23-8-2023 15:20

都係你勁,有女就贏。

依家呢隻Archax大細差唔多, 輕左但航速差不多, 提力差不多, 傾斜度差不多, 甘機械內部理應先進好多. 不然當年人地水道橋用油渣, 依家用電, 即係EV值錢好多

琴晚深夜打手游重遇黃金神殿,於是就上網收集情報,因為是小眾遊戲訊息量低沒看到什麽訊息。

倒是看到兩單新聞,一單感到意外,一單就不覺意外。

三哥居然登月成功真意外。

另一單說㕑師死了,先不說真假,但不意外,獵狗終須山上喪。

附件

24-8-2023 08:59

上次黃金神殿岀現時,看網紅氪金二萬仔先抽得到終極裝備。
我就人品大爆發用遊戲資源第一抽就中終極大獎。

附件

24-8-2023 09:09

24-8-2023 09:10

24-8-2023 09:10

1係意外
2係意外

1 個讚好! TOP

發新話題