發新話題

長火家中存放方法

學jw咁藏係石屎地入面就冇人話你買玩具

其實就算連埋盒或者用袋用槍盒都好,係咪要有防潮珠係入面??

最少四五年前(或更久) 有師兄post出很多外國人 在家中存放槍枝的地方;有 的在櫃底、有的在樓梯底、有的在梯級內、有的在衣櫃暗格...... 包羅萬有,十分精彩
不知有沒有師兄還存有那個 link ?

引用:
原帖由 33tt 於 25-4-2019 23:30 發表
最少四五年前(或更久) 有師兄post出很多外國人 在家中存放槍枝的地方;有 的在櫃底、有的在樓梯底、有的在梯級內、有的在衣櫃暗格...... 包羅萬有,十分精彩
不知有沒有師兄還存有那個 link ?
試試GOOGLE 搵下 [ hidden gun storage ]...睇下0岩唔0岩心水

引用:
原帖由 Kwind 於 26-4-2019 12:35 AM 發表

試試GOOGLE 搵下 [ hidden gun storage ]...睇下0岩唔0岩心水
收到師兄 !

引用:
原帖由 Kwind 於 25-4-2019 19:47 發表

向高發展...掛晒上晒牆囉...我眼見不少家庭D牆都係好空的
好計 但我屋企唔鑽得
唯有睇迷李倉

等左幾日都未見 jacko 斑竹的槍海牆紙。。。

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-4-2019 01:12 發表

好計 但我屋企唔鑽得
唯有睇迷李倉
香港地方細, 好多人都無自己房間, 結婚之後都未必有, 生仔之後更加唔洗旨意...
如果有槍友版迷你倉就好了....

有木台整槍, 有lane試槍,練靶,zeroing....
之前有人搞過, 依家唔知執左未

引用:
原帖由 pbay 於 26-4-2019 09:57 發表

香港地方細, 好多人都無自己房間, 結婚之後都未必有, 生仔之後更加唔洗旨意...
如果有槍友版迷你倉就好了....

有木台整槍, 有lane試槍,練靶,zeroing....
之前有人搞過, 依家唔知執左未
以前有d咁既野
我返工果頭有好多迷你倉 我見傳單400蚊樓下有 10呎半格倉
即係地下到天花分兩格
我都諗緊搬唔搬去倉 玩夠先返屋企

引用:
原帖由 ELV15 於 25-4-2019 21:25 發表
其實就算連埋盒或者用袋用槍盒都好,係咪要有防潮珠係入面??
如果環境十分潮濕,有防潮珠,好過無.

1 個讚好! TOP

我同老婆講,俾個櫃我擺晒所有嘢入去,如果有嘢凸出黎就任由佢處置。

附件

26-4-2019 14:11

引用:
原帖由 peterpeter42 於 26-4-2019 14:11 發表
我同老婆講,俾個櫃我擺晒所有嘢入去,如果有嘢凸出黎就任由佢處置。
Ching 擺得好整齊, 好羨慕   
最勁係d parts連盒keep, 好似槍鋪咁掛起...

引用:
原帖由 olw0978 於 26-4-2019 06:55 發表
等左幾日都未見 jacko 斑竹的槍海牆紙。。。
我無啊∼網上圖片有幾張

附件

27-4-2019 02:30

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 27-4-2019 02:30 發表

我無啊∼網上圖片有幾張
天呀,這些牆紙算是綱上圖片。。。

WOW! E加又多個構思了.如果中左'六合彩'5千萬,除了要有私人影院外,
仲要有一間房,好似J大分享的圖片咁.到時夠哂壯觀.

發新話題