發新話題

長火家中存放方法

我都好似樓主咁,放入盒內,起碼支玩具槍唔使鋪塵.

回6#

C Hing,咁好野呀! 老婆大人無乍型?
我入哂落盒度,整整齊齊,都俾老婆乍到飛起.

引用:
原帖由 ELV15 於 25-4-2019 21:25 發表
其實就算連埋盒或者用袋用槍盒都好,係咪要有防潮珠係入面??
如果環境十分潮濕,有防潮珠,好過無.

1 個讚好! TOP

WOW! E加又多個構思了.如果中左'六合彩'5千萬,除了要有私人影院外,
仲要有一間房,好似J大分享的圖片咁.到時夠哂壯觀.

WOW! E加又多個構思了.如果中左'六合彩'5千萬,除了要有私人影院外,
仲要有一間房,好似J大分享的圖片咁.到時夠哂壯觀.
又會出多次ge?

引用:
原帖由 lululam 於 13-5-2019 00:31 發表
我真係這樣放,在房門後。

以前冇槍袋,老婆鬧死我,結果買了堆 rifle socks 裝好
請教C Hing, 這些rifle socks在何處有售呢? 謝謝!

引用:
原帖由 lululam 於 13-5-2019 21:52 發表

我住那邊很乾燥,冬天幾個月開暖氣,更乾。而且每次用完每把槍,我一定抹油。

大型運動用品店/槍店、eBay、Amazon, 半打約 US$35~$45,一隻單售約 US$10
謝謝C Hing給予有關資訊.

引用:
原帖由 yth 於 14-5-2019 13:02 發表
長火 - 先用長雨傘膠袋套上(在商場門口取),但通常吾夠長去到尾抦及吾夠濶過手抦位,另再加長絲物,套在外面,可防塵及少少防潮,...…但外觀吾係幾好睇..見過最好係地圖銷售處買大形地圖時包地圖個秀 ...
呢個都係一個十分好的方法.我現在有些長火用某牌子12筒裝的

引用:
長火 - 先用長雨傘膠袋套上(在商場門口取),但通常吾夠長去到尾抦及吾夠濶過手抦位,另再加長絲物,套在外面,可防塵及少少防潮,...…但外觀吾係幾好睇..見過最好係地圖銷售處買大形地圖時包地圖個秀 ...
呢個都係一個十分好的方法.我現在有些長火用某牌子12個裝的
食字!原來個'廁'字要加一點.

引用:
呢個都係一個十分好的方法.我現在有些長火用某牌子12個裝的廁紙膠袋,分别2個前;後套上.

發新話題