發新話題

[VFC] VFC/Umarex HK USP

VFC/Umarex HK USP

想問下各位Ching 知唔知如果喺台灣訂氣槍, 但佢哋淨係話送到商業地區, 天水圍好似唔得,有冇Ching知道解決方法, 或者先唔知呢把氣槍香港邊度有得買, 唔該

THIS GUN:https://www.aog.com.tw/shop.php? ... date_buy=#showmains

多謝Ching解答, 我想問下Ching有冇推介

多謝大家ge幫忙,我想問下槍街「靚姐」間舖頭係邊 thanks

多謝各位Ching幫助,very thanks!

靚姐真係咁靚咩

不過佢間舖賣啲嘢品質唔算差呀……

回覆 15# 的帖子

想知佢賣嗰啲嘢

回覆 16# 的帖子

個人覺得USP靚仔D

引用:
原帖由 48191 於 1-5-2019 00:19 發表
細細枝,出槍快!
我玩Marui改D記全套仍然不甚滿意,起碼Decocker、Slide Lock 同內構不是鋼。
V記比較大刀闊斧,VP9同45CT如是,所以有所期待。
首先你要有錢 :/

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-5-2019 11:24 發表
又咁橋!最近有C Hing在二手街放售呢支玩具槍.樓主可以去睇睇.
我比較想要新氣槍xd

引用:
原帖由 kornhill401 於 2-5-2019 11:29 發表

我都讚同樓主的選擇.
始終都係想收藏下個盒, 唔希望個盒有爛

引用:
原帖由 tf141 於 2-5-2019 15:53 發表

我之前都係好似你咁諗
最後頂唔住掉Q晒
只留番少部份裝野
我覺得h&k個盒真係好靚, 幾型下

引用:
原帖由 48191 於 2-5-2019 23:39 發表
個紙盒好易爛,真HK盒唔貴。
咁Ching你知唔知邊度有得買真HK盒,thankss

引用:
原帖由 48191 於 2-5-2019 23:55 發表
上次「充公」見到有!我自己嗰個係醫悲貨。
近來「充公」好似係賣Beretta 盒。
另外Q記不時有珍盒賣,早兩個星期見到有個藍Springfield 盒,同一堆Glock盒。
不過鬼佬最最最唔鍾意Stock Gun package個原裝盒 ...
thankssss Ching!

發新話題