發新話題

請問下 抗躁耳機既實用性?

其實買Invisio 耳骨機實用性更好。
究竟世界上還有神嗎?

入耳本身已經有收音同發音功能,差一個PTT就非常好用。
我自己嗰隻係堅Invisio M3同 U94,非常好用。戴上嚟近乎冇感覺。
市面上的玩具PTT同耳骨機,我隊友用落其實唔差。
Comtac 3款睇你點玩,堅嘅都係幾千,非常抵用。
但有一點要注意,Peltor個PTT兼容性差,用響Comtac耳機冇問題,其他耳機個Jack未必啱位插。
引用:
原帖由 BLSK 於 15-5-2019 13:00 發表
剛剛google完耳骨機,但發現都好似仲有一舊野係入耳的
其實有無啲耳機係類似某啲家用電話用耳骨傳音
就咁掛係到又保留到聽覺?
定係invisio個隻已經係,入耳係純粹穩陣固定用?
究竟世界上還有神嗎?

以前某隊隊長用TRI 152,另外加個藍芽發送器,再用Pantronic Legend耳機,一樣好玩。非常有Special Agenr feel。
究竟世界上還有神嗎?

玩具Invisio其實都唔差,最大嘅問題係勾響外耳內框嗰條小彈弓易斷。
但其實不一定要M3款,其實仲有其他選擇。
引用:
原帖由 HkTurTle 於 15-5-2019 20:47 發表

Invisio M3有Copy可以試玩下先 不過不論MSA,3M定其他真品,小弟都表示窮所以冇緣買黎玩 最多都係玩Earmor
究竟世界上還有神嗎?

呢隻粗粗哋可以試吓:
http://www.z-tac.com/details?product_id=42
究竟世界上還有神嗎?

藍芽係咪安全,我就有少少保留。
引用:
原帖由 BLSK 於 16-5-2019 01:33 發表
其實藍牙都幾好,無條線阻住勾野
究竟世界上還有神嗎?

Org兄,有冇好推薦俾樓主?
引用:
原帖由 org 於 16-5-2019 18:45 發表
Z-tac野.....都幾快壞喎 !
究竟世界上還有神嗎?

個「流」3M耳墊係用雙面膠紙痴上去。不過可以買真3M墊,修少少可以上到。
引用:
原帖由 HkTurTle 於 14-5-2019 14:00 發表

TRI隻M3耳機都好似係一個唔錯嘅選擇,一隻耳機仔已經做到收訊同講野,而且又冇成支咪突出黎,夠輕便。但小弟未用過,唔知會唔會有潛在嘅問題。

所以好多時Gear類嘅裝備真係好睇個人嘅使 ...
究竟世界上還有神嗎?

你仲有冇堅U94?有就出聲喇,Org 兄。
引用:
原帖由 org 於 16-5-2019 19:29 發表

Z-tac玩具耳機壞過3個, ptt就壞過4個, 計下數唔見幾錢 ....

之後買個珍品耳機& ptt未壞過
究竟世界上還有神嗎?

本論壇有人放緊Invisio X50!
究竟世界上還有神嗎?

發新話題