發新話題

拿...您地等好耐既357呀!

拿...您地等好耐既357呀!

Jizzed
我愛king arms!

引用:
原帖由 JBL 於 19-5-2019 20:22 發表

但好似無刻字既喎.....?
易啦刻字既野

靚仔。之前果堆異型輪真心唔知想點,呢把合理非常多。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

睇相同支真嘢都仲係頗大距離喎(finishing、柄、刻字:真嘢是凹字的)

D彈。。。

附件

19-5-2019 22:41

大家繼續等唔知邊間廠同唔知幾時出枝「完美」的玩具啦。
這枝我買。

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 JBL 於 19-5-2019 20:19 發表
木紋握柄,金屬槍身,瓦斯動力,3種尺寸 。
即將推出。

?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-hkg3-2.xx&=7cf1 ...
木紋握柄。。。即係膠柄?(望落唔似真木囉 )

引用:
原帖由 Opica 於 19-5-2019 22:41 發表
D彈。。。
像膠頭彈雖然醜,但比較穩定同襟跌。

BTW 這支如無意外都會入手,KING ARM 上次支怪獸版本都係幾舊水,不貴也。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

毫子極XX
無Marking
如果係亞鉛,刻完字又唔知點染番。
不了。
究竟世界上還有神嗎?

敢問各位有識師兄
實物可在那裡看到哩

引用:
原帖由 watergap69 於 19-5-2019 11:10 PM 發表
敢問各位有識師兄
實物可在那裡看到哩
小弟有支4吋實彈的,令黑色的扮演孟波用....

存放地點是觀塘槍會,所以小弟夠膽可以批評一下哈哈哈
不過我的是橡膠柄的,木柄的好睇不好用呀

發新話題