發新話題

港島區又少一間

仲有間叫M one,不過個老世好寸

引用:
原帖由 新手一隻 於 25-5-2019 13:28 發表

都係同一層,搞乜無人機,可能執咗掛。
係咪轉左行呀?

引用:
原帖由 pbay 於 29-5-2019 10:17 發表

最慘係佢個網啲嘢, 連有無貨都報得唔準,
網話有貨, 走到上去又話無. 白行一轉.
整整下不如出槍街買
佢個網同鋪好似係分開
當年有店員同我咁講

引用:
原帖由 khkenny2 於 28-5-2019 23:41 發表

作為紅狗既前有關係人士,可以答你們吾得....以前出單都最多只可以做到順風站自取,重要特別電郵提醒先做
笨笨重要剛開自己網店自己打自己,出吾出得切單就吾知了
係紅狗好唔好做﹖係工作DB成日見到佢地出Post

引用:
原帖由 ironjing 於 31-5-2019 00:54 發表
其實香港而家越來越少人打wargame,還好近期有點電遊刺激才回升一點,除了沒有場地外,就是玩家分得太散,一些師兄越玩越冇癮而退坑,然後人又再少又有師兄退坑,惡性循環,真希望有人成立warmgame聯盟/總會這種組織 ...
英國有個Airsoft Association
不過因為英國政府有立法規管Airsoft Gun Regulation先有呢個會出現
如果唔係搞咩會都係晒氣,無認受性
依家約戰都係圍內自己人搞
要Friend搭Friend先入到好既圈子
自從WhatsApp同Facebook出現左之後越來越變得小圈子

引用:
原帖由 laukw123 於 31-5-2019 17:24 發表

離晒題, 但都想回一回應。
非常認同係小圈子,但事實係無計,老鼠屎太多,好多人都唔受新人(唔係指新玩家),怕鬼火,怕不死,怕無品。
出來玩都係想開心,輕鬆玩下就好了,自己圍內夠人就算,何必要冒險去接納新人。
一粒 ...
香港既風氣似終差D
好少人會認真處理違規玩家
好多人都算啦一人少句,怕事
當無事發生,繼續玩
但點都好,我都係圍內玩算
已經過晒想搞好風氣既心態年齡

引用:
原帖由 Arisaka 於 31-5-2019 17:39 發表
小圈子其實有原因,
好似我咁玩左咁多年, 打outdoor玩到爆粗,打cqb打到反枱走人 都見唔少
來來去去又係不死,嗌左死出安全區中幾槍 呢d原因
個個都想優質玩家,但又有幾多個玩家真係有品 ?

前幾年有新 ...
CQB反枱我真係未見過

出左黎做野之後,每個周未都變得好珍貴
一個星期日我都係想用錢買個開心姐
好在我班Teammate個個都玩到熟
試個Join其他隊伍到最後都係同自己個班玩最開心
依家如果約唔到局我寧願周未做其他野都唔打散團
俾錢買難受

有D人入散團純粹想發洩
特登講粗口,問候人媽媽,Set 到1.9999J
Full Auto快頻意粉
特登搵交哎

我性格上做唔出呢D行為
如果大家都預個日可以問候下人,哎下交,將平時抑鬱的情緒爆發晒出黎
其實都幾過癮,可以話另類玩法
同聽Death Metal,套戲The Purge一樣

可惜無人肯Host無品Game
可以邀請Game界神獸,出位人士作招攬
加番句請帶足保護裝備

引用:
原帖由 pbay 於 6-6-2019 11:23 發表

聽聞係"永低"既子公司, 幫趁過幾次, 都幾好傾幾friendly, 會幫客整槍同custom IPSC槍.
但落親去都頗冷清, 佢地又唔搞網店, 真係唔多知點生存,
可能大老細有錢燒, 又或者西半山有錢人成日幫趁high-end野 ?
或者開間鋪根本唔係賺錢
純粹一個眾腳點

引用:
原帖由 sam524 於 6-6-2019 13:34 發表

因為一群人互相發洩無癮呀嘛
要出黎一個打廿個 打到你飛起先開心嫁嘛
都係既。要禁住人,大聲過人而人地又驚你
個D神獸先至會覺得好玩

發新話題