19 12
發新話題

Vfc 五角大廈

Vfc 五角大廈

再問下有去過嘅師兄,五角大廈係咪好似香港嘅三軍一樣,vfc嘅零件咩都配到?

訂V記件唔洗親身去五角大樓, send個email去V記客戶服務部就得

唔係,有D要訂先有

運費唔平。上次直接訂三、四粒VP9彈匣Follower,成舊水運費。
引用:
原帖由 geoprotex 於 29-5-2019 16:07 發表
訂V記件唔洗親身去五角大樓, send個email去V記客戶服務部就得
究竟世界上還有神嗎?

建議c兄用email問左先, 睇下有冇貨&可否把物品運定去五角大廈, 等你到時去購買/取貨, 不過唔知有冇呢個服務, 因為我上次去到, 好多零件都唔齊, 連vmag都沒有

引用:
原帖由 48191 於 30-5-2019 00:07 發表
運費唔平。上次直接訂三、四粒VP9彈匣Follower,成舊水運費。
Vp9好似可以用Marui glock件ga
好似見過vp9用執過既marui glock匣
Fnx mag lip果d都係

我想用番原裝零件啫⋯⋯
引用:
原帖由 jn_jona 於 30-5-2019 01:49 發表

Vp9好似可以用Marui glock件ga
好似見過vp9用執過既marui glock匣
Fnx mag lip果d都係
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 30-5-2019 00:07 發表
我平時就同KI_訂VFC零件
佢地收得唔貴 又可以同其他野一齊買攤返D運費

乜唔係可以搵WXC訂架咩

引用:
原帖由 tf141 於 30-5-2019 14:40 發表
同過台灣訂 你就會知WXC收你咩癲價

1 個讚好! TOP

問同一件V記件
親身上WXC,店員望望電腦答我無貨耍走我就算
email俾V記客服,全程網上專人跟進,安坐家中等收貨
師兄會點揀?
引用:
原帖由 tf141 於 30-5-2019 14:40 發表

WXC服務態度一流
如無必要,我唔會再幫襯

五角大樓係邊?

台灣VFC總部
引用:
原帖由 ssae86ss 於 30-5-2019 17:22 發表
五角大樓係邊?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
可以,半年交貨
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

19 12
發新話題