55 1234
發新話題

[Marui] Marui FNX45有片睇

Marui FNX45有片睇

呢個㗎佬一向好快有新鎗片
https://youtu.be/kimkJUnFTSE

仲有條
https://www.youtube.com/watch?v=J4W6gtXdoLA

我生得聰明得罪你咩!!!

謝謝兩位師兄分享,貌似不錯,可以快扣又不上跳,擴充性又強,唯火控構造不詳,希望不是 Glock 的火控結構。。。

馬記D新槍個盒越黎越大

引用:
原帖由 cky0311 於 9-6-2019 08:40 發表
馬記D新槍個盒越黎越大
氣鎗界議員朱標標成功爭取加大基層手鎗居住空間。

1 個讚好! TOP

終於出埋滅聲器了.唔係都幾難搵到有得買.

回覆 1# 的帖子

我都好鐘意睇佢
睇完決定買了!

買馬記又要望天打掛
等下身同slide

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-6-2019 14:33 發表
買馬記又要望天打掛
等下身同slide
但9L膠slide已經好正好耐用,加硬回膛同飛機彈弓已ok,支他媽X45似乎唔使太擔心。

引用:
原帖由 RCOOH 於 9-6-2019 16:33 發表

但9L膠slide已經好正好耐用,加硬回膛同飛機彈弓已ok,支他媽X45似乎唔使太擔心。
耐用既問題好少人會擔心, 講明for 134a但大家都會打top gas 就知啦

馬記槍最大問題係觀感
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 RCOOH 於 9-6-2019 16:33 發表

耐用真係唔擔心
係擔心觀感姐

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 9-6-2019 20:22 發表

耐用既問題好少人會擔心, 講明for 134a但大家都會打top gas 就知啦

馬記槍最大問題係觀感
引用:
原帖由 jn_jona 於 9-6-2019 21:29 發表

耐用真係唔擔心
係擔心觀感姐
性能真係唔係唔擔心

係擔心支槍出完...好快有廠出鋼SLIDE鋁SLIDE...但下身冇消息

到換完條SLIDE...唔知等幾耐先有埋個下身

好喇...等到出下身先入手支槍...到時可能又搵唔到SLIDE了...大家明啦...而家D野成日出得一水半水玩限量版

利申:曾經馬記USP COMPACT一出就入手...等左兩年都冇下身...最終槍都放埋

引用:
原帖由 Kwind 於 9-6-2019 22:15 發表

性能真係唔係唔擔心

係擔心支槍出完...好快有廠出鋼SLIDE鋁SLIDE...但下身冇消息

到換完條SLIDE...唔知等幾耐先有埋個下身

好喇...等到出下身先入手支槍...到時可能又搵唔到SLIDE了...大家明啦.. ...
Glock 19如此熱門都尚且未有,其他真係唔好有期望
話說近日WE出咗授權版XDM,有冇ching知到個下身係咪真full marking,有冇得散賣,同埋係咪真係fit馬記 ?

想問問日文達人,馬記fnx45  可以用hk 45 的匣嗎?

引用:
原帖由 ssae86ss 於 10-6-2019 13:52 發表
想問問日文達人,馬記fnx45  可以用hk 45 的匣嗎?
點解有此一問 ?

55 1234
發新話題