發新話題

[Marui] Marui FNX45有片睇

仲有條
https://www.youtube.com/watch?v=J4W6gtXdoLA

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 RCOOH 於 9-6-2019 16:33 發表

但9L膠slide已經好正好耐用,加硬回膛同飛機彈弓已ok,支他媽X45似乎唔使太擔心。
耐用既問題好少人會擔心, 講明for 134a但大家都會打top gas 就知啦

馬記槍最大問題係觀感

引用:
原帖由 tf141 於 10-6-2019 13:48 發表

Glock 19如此熱門都尚且未有,其他真係唔好有期望
話說近日WE出咗授權版XDM,有冇ching知到個下身係咪真full marking,有冇得散賣,同埋係咪真係fit馬記 ?

個D 字做岩左, 不過有一行好靚既Made in TW

引用:
原帖由 ssae86ss 於 10-6-2019 13:52 發表
想問問日文達人,馬記fnx45  可以用hk 45 的匣嗎?
係咩原因令到你有E 個諗法

引用:
原帖由 ssae86ss 於 12-6-2019 13:50 發表

以為FNX 同hk 45 係同款的槍唔同廠生產
你係認真講定同朋友玩遊戲輸左?

我真係點都睇唔出佢地點樣同款法

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-6-2019 13:09 發表

考慮緊,已經有'cybergun黑色果支,買多支沙色好唔好?
如果個鏡可以用在cyber果支玩具槍就好.
印像中我以前果支fnx 可以直上doctor 數既紅點

不過唔好睇, 因為fnx 個飛機座係凸字形, 同埋有個好重要問題, 螺絲一定要岩長度, 大長會直接扭爆隻飛機

引用:
原帖由 RCOOH 於 19-6-2019 17:40 發表
買左支他媽X45啦,一支膠鎗可以重到咁係野真係未試過,而且唔算貴,賣緊報警電話有找。
快d 開個靚箱俾大家欣賞下

發新話題