發新話題

[others] m733 gbb

引用:
原帖由 520df10 於 19-8-2019 02:46 發表
M733,M16A2,M4,聽返呢
有m4就正
但v記冇新版既m4軍版長匣

引用:
原帖由 520df10 於 19-8-2019 12:59 發表

m4 但唔係a1
正wor m4 carbine 三連發
睇左咁多枝dna美中不足係 不是鍛身 有d cnc刀痕

引用:
原帖由 Opica 於 19-8-2019 08:59 發表

呢個都會有。。。同733一齊出。。。
露天好似見已經有 但匣底好似多左級咁

引用:
原帖由 Opica 於 19-8-2019 18:39 發表
個個係T65用。

Colt色加marking未出
但個結構應該一樣啦?

引用:
原帖由 Opica 於 19-8-2019 20:20 發表
yes
下面多左一級好似怪怪地咁

附件

19-8-2019 20:32

引用:
原帖由 gainax 於 19-8-2019 23:08 發表

D廠咁快手班玩家荷跟唔跟得上進度
3連發有睇頭喎,係味仲有A2A4
刀痕可diy解決非鍛就睇追唔追鍛, 其實鍛同非鍛小弟覺得心理關口>真正分別,造型同細節&質感重要過是唔是鍛
當然又鍛又頂班造型細節質感是完 ...
如果佢出m4 carbine 而我果期又唔太窮既會支持下

引用:
原帖由 gainax 於 20-8-2019 17:53 發表

個人覺得d廠改左斜鎚比原本v記系統更有潛力可以改得爽,
另外V記系統受惠近似wa系統,理論上可以改埋豬香港夾氣化有保障
,所以唔太擔心冇改造空間睇下肯唔肯搏,近排我都改埋支大蛇用豬夾+用舊野wa bolt爽度明顯改變 ...
Btw dna好似改左vfc個design冇左切氣片?會有咩影響
我玩兵仔look既 都想有枝m4 carbine玩下
M16a2 a4都好吸引

引用:
原帖由 Opica 於 22-8-2019 14:55 發表
唔。。。colt版都有。。。
岩岩出左
Sosad怪怪地
咁可能買既就順手改埋ghk匣

引用:
原帖由 0050100 於 22-8-2019 20:08 發表
我有DNA609曾想過改ghk匣就,如同609數DNA身改用ghk GI匣要攪3位置,匣頂,出氣valve,magazine lock位.
改DNA身為就用Ghk匣要改短fire-pin,槍身upper及magcatch
暫打消念頭,反正原裝短匣算可以及幸還有些老款VC  ...
M4 carbine都勉勉強強可以用pmag既

引用:
原帖由 0050100 於 23-8-2019 07:21 發表

哦!pmag...咁當年用在改於VFC槍上又真係㡬搭檔嘅!
Oh 應該係vfc Vmag

發新話題