發新話題

[Marui] Marui Electric Machine Gun MK46 MOD.O

Marui Electric Machine Gun MK46 MOD.O

Marui Electric Machine Gun MK46 MOD.O , 開始預售

附件

21-11-2019 11:39

引用:
原帖由 JFCP 於 21-11-2019 14:05 發表
目標之一, 預售$?
非常貴!

附件

21-11-2019 17:52

引用:
原帖由 Dave 於 21-11-2019 18:59 發表
有興趣...
如果以 MWS 59800 日元 = 3550 HKD 槍街價 ,即 0.593 算
148,000 日元 x 0.58 = hkd 8,785 左右吧
唔止呢個價...

引用:
原帖由 Dave 於 22-11-2019 11:01 發表

請問是首都開訂? 如是者開得貴都不奇。

之前支89 式落訂後被坐地起價已經黑名單。

均真預訂門市在下只會去童工
不是...

引用:
原帖由 七點六二 於 22-11-2019 11:58 發表

不是...
到時到左貨再睇睇.睇..

引用:
原帖由 pmcoperator 於 26-11-2019 11:13 發表
這些機會不是屬於我的
有機會試玩人地個枝當勇有過
咁灰...儲下錢囉...

引用:
原帖由 pmcoperator 於 26-11-2019 17:57 發表

唔啦,我主打GBB
以家無咩機會玩電槍
GBB 又幾好玩...

引用:
原帖由 Dave 於 23-12-2019 09:33 發表
昨天在聖誕襪內找到,謝謝聖誕老人

師兄真係買左,非常靚的聖誕禮物!

引用:
原帖由 Dave 於 23-12-2019 09:33 發表
昨天在聖誕襪內找到,謝謝聖誕老人

越睇越正..

引用:
原帖由 ddd 於 24-12-2019 22:46 發表
我都湊吓熱鬧先
會唔會落場打?

引用:
原帖由 Dave 於 25-12-2019 17:24 發表

Marui 用上全新設計波箱, 又研發了一體式電子元件控制哂火控, 到位保險,無彈斷電, 電壓限制, 空擊控制等。如此成本 相信不會只出一款lmg 。
咁就要睇定D先...

某槍舖價錢調整...

附件

20-1-2020 17:32

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-1-2020 12:11 發表

試過俾奸商 扣起D配件之後, 都係'便宜莫貪 '.
所以我只幫親一間槍店,其他就算平都唔會買,廢事因小失大...

有外廠制造彈匣mount 的強化件,四月中到貨...有興趣可以去X工房訂...

發新話題