發新話題

Surefire 手電筒

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 15-12-2019 14:46 發表

我都長期幫襯SF,新舊產品都有買,佢從軍用、警用、耐用口碑起家。但感覺現時新產品已經失去個性,鬥數字性能輸俾大陸廠,就算美國同行其他廠都興起競爭,而家剩低幾枝長槍槍燈及Silencer仲有特種部隊用,不斷食 ...
好在我係X300U仲係600流明果時已經入哂沙黑兩支 M600U都係600流明果時已經入哂
X300U上哂1000 M600又係 600流明已經太光 真係搞唔掂
宜家可以用充電係好事 但D樣都愈黎愈唔得

不如你講下你既五大素球先啦。

幾錢
幾光
幾大
幾段光
咩電

睇下幫唔幫到你?

回32#

引用:
原帖由 slav6 於 13-12-2019 18:10 發表
因為我要係夜晚做野所以支電筒可以
樓主有可能'引用4# '用M4, 想裝支電筒落個魚骨度,在夜晚,照住黑色的夜景,所以越光越好卦?

引用:
原帖由 kornhill401 於 15-12-2019 16:23 發表

樓主有可能用M4, 想裝支電筒落個魚骨度,在夜晚,照住黑色的夜景,所以越光越好卦?
唔得,要求回應否則行動升級!

回覆 33# 的帖子

唔係唔係 , 我因為工作需要喺夜晚巡邏, 而且暗角位比較多, 我自己都想買返支superfire

Surefire最高流明既款係咩?
唔計槍燈

引用:
原帖由 slav6 於 15-12-2019 18:54 發表
唔係唔係 , 我因為工作需要喺夜晚巡邏, 而且暗角位比較多, 我自己都想買返支superfire
夜巡長開,你需要既係細水/中水長流多於光到爆既早洩筒,SF係進入1000流明時代之後亦進入早洩行列......

BTW需唔需要老鼠尾?如果唔使,Nitecore NEW P12正架,用5000mAh 21700電,1200流明可以長點唔插水,光強度適中打game唔會射傷人眼,配個Olight WM25 45度快拆mount搞掂。(因為太新,未有老鼠尾)

引用:
原帖由 cky0311 於 15-12-2019 19:02 發表
Surefire最高流明既款係咩?
唔計槍燈
Dominator,2400流明,盛惠12K,港銀唔係yen。

而偉大既國貨封頂係100,000流明,你冇睇錯,十萬,只賣1/3價錢。

我自己有支65,000流明仲可以潛水30米,1/4價錢。

回覆 37# 的帖子

okok 唔該曬師兄

回覆 38# 的帖子

流明咁高會唔會照盲自已

回覆 38# 的帖子

65,000  流明照盲全場

引用:
原帖由 cky0311 於 15-12-2019 21:32 發表
流明咁高會唔會照盲自已
不如問下支鎗向自己開會唔會盲?

冇人叫你用支筒黎自爆。

又係既

回覆 42# 的帖子

想問下師兄surefire產品係美國當地買,同係香港買,價錢係咪差好遠,因為我朋友係美國幫我check G2X MV好似只係70幾美金,但香港好似成100美金,想問下係咪真係差今遠

引用:
原帖由 slav6 於 16-12-2019 01:53 發表
想問下師兄surefire產品係美國當地買,同係香港買,價錢係咪差好遠,因為我朋友係美國幫我check G2X MV好似只係70幾美金,但香港好似成100美金,想問下係咪真係差今遠
你上官網睇下咩價 再上ebay睇下咩價就知
不用擔心 ebay多數都係全新行貨真野
只係香港真係跟建議零售價 同官網差不多
但ebay上面好多係平賣 點解我唔知 反正都係真野又平D 何樂而不為
好似6PX Pro咁 官網:95usd ebay:63usd

個人經驗
x300U 官網:299usd ebay:202usd
m600u 官網:299usd ebay:205usd

發新話題