發新話題

Surefire 手電筒

其實我覺得SF宜家行左大陸廠d方向
200流明唔夠 600流明唔夠 要1000
老實講 3百 6百 8百 1千都係咁 又唔係美軍 打CQB自己都盲埋
又開始行18650
我就真係覺得 槍燈買SF因為選擇不多而且就係要個樣
手電的話大把野玩 大陸大廠手電出得唔錯 亦只係SF 3份1價錢
4百蚊買到支5段光加暴閃
耐用程度確實係無SF強 但又唔係用係真鐵 不要成日跌就無咩事

利申:我係SF粉

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 15-12-2019 14:46 發表

我都長期幫襯SF,新舊產品都有買,佢從軍用、警用、耐用口碑起家。但感覺現時新產品已經失去個性,鬥數字性能輸俾大陸廠,就算美國同行其他廠都興起競爭,而家剩低幾枝長槍槍燈及Silencer仲有特種部隊用,不斷食 ...
好在我係X300U仲係600流明果時已經入哂沙黑兩支 M600U都係600流明果時已經入哂
X300U上哂1000 M600又係 600流明已經太光 真係搞唔掂
宜家可以用充電係好事 但D樣都愈黎愈唔得

引用:
原帖由 slav6 於 16-12-2019 01:53 發表
想問下師兄surefire產品係美國當地買,同係香港買,價錢係咪差好遠,因為我朋友係美國幫我check G2X MV好似只係70幾美金,但香港好似成100美金,想問下係咪真係差今遠
你上官網睇下咩價 再上ebay睇下咩價就知
不用擔心 ebay多數都係全新行貨真野
只係香港真係跟建議零售價 同官網差不多
但ebay上面好多係平賣 點解我唔知 反正都係真野又平D 何樂而不為
好似6PX Pro咁 官網:95usd ebay:63usd

個人經驗
x300U 官網:299usd ebay:202usd
m600u 官網:299usd ebay:205usd

發新話題