17 12
發新話題

老番凸字版光纖TA31即將發售

錯過機會...

引用:
原帖由 Dave 於 4-1-2020 21:35 發表
凸字,光纖,真4X ,幾舊水,真是無得輸.的COPY SPEC。
我就覺得買得過,希望有第二水...

引用:
原帖由 慕清流 於 7-1-2020 20:11 發表
今日試過樣本,紅^同鏡面又光又清,同真野相差無幾,唔係講笑,質素前所未見咁高,至於頂唔頂到GBB就未知,未訂既朋友有好消息,巷仔間PX舖以搶先返咗貨,賣緊$690咋
真係要睇睇先...

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-1-2020 10:59 發表

走雞tim! 昨日行過,通常經過呢間鋪頭,聞到D煙味;我都加快腳步走.
今日行過仲有貨...

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-1-2020 10:18 發表

昨日行去睇睇;個價錢同QXF,一樣了.
下次有好野唔好諗咁多即刻買!

引用:
原帖由 Ang123456 於 11-1-2020 10:54 發表
已試了可頂GBB嗎? Tkx

希望有第二水...

引用:
原帖由 JFCP 於 11-1-2020 16:29 發表

上咗MWS打咗, 十匣唔見有事!!
唉...走雞tim.........

引用:
原帖由 慕清流 於 11-1-2020 18:27 發表

巷仔仲有得賣喎,走咩野雞呀?
即刻買...Thank you for information!

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-1-2020 01:15 發表

巷仔之前見1900
依家平左?

但有兩個主要問題 未有一版岩晒
1.右邊有行刻字用錯左com版 應該係903377-003
2.較左右果個螺絲位 佢抄左556版 個一字位係左邊 真野係右邊
556同762係相反
Mwc會出cerakote版 但 ...
請問有没有師兄知道巷仔開幾多點?有次我一點半行去都仲未開!

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-2-2020 18:53 發表

槍街d舖一向開得晏
5 6點去最穩陣
請間出面果間”sh?oter” 是否又係開咁晏?

下星期下午四點去可能好D,都係想睇D鏡同燈...但唔知佢地香港人買佢網店D野,是否都照寄比我呢?

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-2-2020 17:13 發表

應該寄既 但有d網站貴過門市
唉... 次次出去都未開......想買都買唔到...

想買呢兩個...

附件

16-2-2020 17:00

16-2-2020 17:00

引用:
原帖由 七點六二 於 16-2-2020 17:00 發表
想買呢兩個...
今天入手了...

附件

11-3-2020 19:49

11-3-2020 19:49

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 kornhill401 於 12-3-2020 12:29 發表

C Hing,可否出帖文和圖片,介紹下內容呢?謝謝!
暫時睇住先,今日晏小小再黎...

附件

12-3-2020 12:31

12-3-2020 12:31

17 12
發新話題