發新話題

[Marui] SAA Magpul MWS匣 自由甩唔到出來,

千字文總結: 有問題都是別人的問題
完美解釋
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

正廠有責任去迎合副廠去瓜分自己直接利益

引用:
原帖由 sam524 於 6-1-2020 12:04 發表

如果師兄你睇完咁大篇野都睇唔明我都無辦法
馬記條數舞緊龍係事實 有朋友Iron匣都順出順入 上面都有師兄話P記匣都咩情況都有
跟你做細又比人話搖嫁喎唔值 做大又話入唔到唔識跌
副廠兩面不是人 做咩都死

副廠 ...
要賺錢從來都唔係容易既事
呢點相信大家都明
如果馬記原裝槍同匣因為公差問題而影響表現被批評
呢點相信大家都明
但其他神logic真係唔明

引用:
原帖由 sam524 於 6-1-2020 12:14 發表

何解一定係瓜分而不是共同發展?
馬記槍向來多件 又有多少玩家單單因為多補品換 多外觀配件換 壞左一定有得整 而去買馬記?
講手槍金身邊支夠馬記多? 馬記出產品何時怕無件換?
KSC system7夠好玩吧 為何都係做 ...
原來副廠匣是不會影響正廠匣的銷量 , 長知識了

引用:
原帖由 sam524 於 6-1-2020 12:32 發表

你淨係睇一換一梗係咁講啦
副廠配套多不會增加友槍銷量嗎?
多副廠出配件不是幫馬記增加市場份額嗎?
咁我建議你將有關問題直接去信馬記投訴
你要寫明係為佢好, 為大家共同發展呀
睇下人地點樣回應你

引用:
原帖由 sam524 於 6-1-2020 13:25 發表

你中意點講咪點講囉
同你理性論述 你就串串貢咁
除了”原裝無事點會係原裝錯”之外 我見不得師兄你有咩論述
相反意見通常令人有hard feelings呢點我都明
論述再多也不代表正確
係事實一句就夠了

引用:
原帖由 sam524 於 6-1-2020 15:57 發表

正確不正確當然不會因為多講兩句而改變
論述係表達自己觀點去說服他人
但意見不同而串串貢 不見得有意義
Dave兄與我意見不同 不見我串佢佢串我
觀感真係好個人
同一件事/說話唔同人有唔同睇法/感覺好正常
正如有人覺得馬記唔為副廠商設想係有責任一樣
唔同持份者從自己角度出發去睇同評論同一件事亦都好正常
用比較偏離事實同現實既觀點去說服人又真係會比較難得到認同

引用:
原帖由 sam524 於 6-1-2020 16:48 發表

你不如睇清楚我講o既責任係咩先啦
捉住兩粒字係度單單打打
我三番四次澄清論點 你看了嗎?
既然閣下認為馬記産品有問題, 師兄何不去信反映?

發新話題