發新話題

[VFC] VFC MP5 V2

引用:
原帖由 Maxman2 於 30-4-2020 23:54 發表
我等緊佢出MP5A3 early model, 3連發對我黎講同連發差不多,始終喜愛early model
咁其實使乜等,買個一代下身已經攪掂

Me too...
引用:
原帖由 七點六二 於 3-6-2020 20:17 發表
等緊VFC支MP5 三連發V2固定托出世...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 5-6-2020 21:14 發表
Me too...
承上題。買個固定Stock搞掂。

小弟鍾情MP5 early model,但新MP5A5 marking係cal而唔係以前的Kal,是否即使有early Model嘅下身同埋前槍托賣都扮唔到early model? 有冇師兄有early Model嘅Marking資料?小弟很喜歡伸縮托,請問有冇辦法防止伸縮托整花長槍身?唔該晒師兄們(等了多年,前天終於取了MP5A5

我之前嗰個放咗...
但係同V2通用?
引用:
原帖由 vgrdragon1 於 5-6-2020 21:40 發表

承上題。買個固定Stock搞掂。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 5-6-2020 23:16 發表
我之前嗰個放咗...
但係同V2通用?
Yes. 我把V1版MP5 A2(即係固定托)淨係換份Bolt、切氣片(optional)就直接變成V2,固定托通用無影響。

Thanks!
引用:
原帖由 vgrdragon1 於 6-6-2020 07:23 發表

Yes. 我把V1版MP5 A2(即係固定托)淨係換份Bolt、切氣片(optional)就直接變成V2,固定托通用無影響。
究竟世界上還有神嗎?

有冇師兄都有這問題

引用:
原帖由 Maxman2 於 6-6-2020 10:22 發表
304704有冇師兄都有這問題
咁樣又係冇喎...

回覆 46# 的帖子

Ching 知唔知邊度仲買到?

想請問現在出的 VFC MP5 V LIGHT 是否與舊版槍燈一樣,可以直上 WE MP5A3 而無需進行修改?

引用:
原帖由 mcman168 於 4-6-2020 19:44 發表
[想問下有無ching知呢件係邊部分既parts
打打下跌左出黎
似係上膛杆前端果粒彈弓

引用:
原帖由 Maxman2 於 6-6-2020 10:22 發表
304704有冇師兄都有這問題
支槍除非齋擺或掛牆,否則果D活動部份一操作過就一定花

各位師兄有咩好方法去減力?
試槍1.7~1.8J...唔想打咁大力

P.S., 俾KAF Fake左以為好似VFC M4咁有得較力

回覆 59# 的帖子

依把MP5 V2原裝得1.1J。

發新話題