發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 hmstalent 於 25-4-2008 19:54 發表
x2
你做得考生,就係默認左個制度,你就只有默默咁俾佢玩ga la~!
咁叉憤恨,咪唔Q考,上"你想","膠燈",搵人搞下革命衝擊考試局囉~!一係就唔好鬼考!
佢出得難咪一樣有人八優兩五星,一樣有人拔尖!
成班傻仔周圍吠...IVE 阿蘇歡迎你!

人地貼中左,咁又點? 你都可以去補ga? 唔補都可以想辦法"侵權"ga?
貼 ja ma! 我都貼到啦! 一年放幾百條題目,我唔信唔中一兩題!

引用:
原帖由 undefined 於 25-4-2008 20:45 發表
會考試場變賭場,
唔靠實力靠吉祥。
撞到錯晒哭斷腸,
考評局你壞心腸!
我想講粗口....

算X數啦!

引用:
原帖由 undefined 於 25-4-2008 21:17 發表

今次份野個format轉曬............
一份閱讀卷有大部份係MC............得幾條可以用文字答
仲無問寫作手法...............
依家好多forum都插緊HKEAA..............
話唔係考閱讀能力,係考你 ...
判斷...係閱讀之後要做既事...冇咩問題wor...

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 21:37 發表
比人插就一定...預左...
佢今次paper1既模式都轉哂...
出mc唔係問題...半數係mc...仲要有4分1係填充
有幾條短答同1篇100字

連學校同補習天王都估佢唔到
咁我地2年所讀既同埋做既閱讀能力咪白廢??
文 ...
香港的學生...就係果班人渣既玩具!!

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 22:02 發表

我係回歸後第一批白老鼠
我係冇學能測驗的第一批次...

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 22:13 發表

你還好...我地今年都唔知有幾多人為左份中文跳樓...
今年合格率我相信會下降到...
我等睇報紙...

所以老早應該搞學生革命上街...呢個係機會...

引用:
原帖由 myron21st 於 25-4-2008 22:57 發表
唉, 社會只睇沙紙做野
幾時都係...有錢同埋有地位既人玩哂 ga la 香港...

引用:
原帖由 savio 於 25-4-2008 23:00 發表
冇乜感覺....我係考評局嘅話就睬佢有味
都唔明有乜咁好"小"
"小"完佢佢又唔會理嘅

切勿忘記我地只係考生, 係俾人地考果個!
心水清!

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 23:00 發表

姐係冇話嬲唔嬲...都考完...改變唔到既事實
但係我地剩係知道...咁樣比人玩係好慘架...讀得咁辛苦為咩??
為咩係你自己決定ga... 冇人吹得佢地漲ga la!
一係搞革命,上下街,搞下暴力...

引用:
原帖由 savio 於 25-4-2008 23:05 發表

見啲人做嘅一切覺得有啲好笑...

搞埋曬啲救國革命隊咁
就係想佢地搞!!唯恐天下不亂咁!

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 23:09 發表

理想主義者
只不過係認清事實,做好自己先 je~

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 25-4-2008 23:12 發表

其實係咪80年代尾的新一代..乜都係理所當然要就佢咁... 連考試都要就佢
其實係....上面班人唔搞下野,就表現唔到自己既存在價值...

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 23:17 發表

事實就係佢地想出位...我地就做左踏腳石
想唔俾人利用,你就要得到力量!!

加入黒の騎士團 吧!

引用:
原帖由 101653 於 25-4-2008 23:25 發表

擁有力量的人,敬畏我們吧
沒有力量的人,追隨我們吧
讀好書算啦~考完諗多無謂
反正一街人陪你死~

發新話題