發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

MARUI ! 我支Five-seveN呢

我仲有2科
越戰越勇呀!

BIO SECURE A!
A MATH STRIVE FOR A!

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 11:36 發表

你11號搞game牙?
呀係,我起度順便問埋你18號有冇興趣join友台's game先|)
係YAU台?

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 11:43 發表

wxo|)
都係JOIN DR. ICE算.......

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 11:49 發表

對打差唔多年紀既小弟其實一向冇咩興趣…我自己都唔知點解
咁你唔好同我打啦
有GAME打咪怨咁多啦

做完定管後
ECLIPSE罐開口5米10發10中

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-5-2008 12:05 發表

原裝FA-MAS萬歲
BIO NOTES 第9頁加番紅字丫.......

.....Although main purpose of colon is to absorb water, but remember that the small intestine absorb more water than colon

真係未見過咁無恥嘅人
盜連左我22版音樂同我講唔會剷!?

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 13:23 發表

邊條賤人咁無恥!?:x
成個叫hkdream嘅論壇
竟然同我講擺得上網就預左比人下載!

引用:
下流正字撚再度出現
你係要用書面語就用得正常d啦,哪天,用得要是又接住個哪天,你d中文真係好唔正常 用那天都係得的
同埋我真係睇唔明你講個句"要他知會發帖者原意是讓本來的發帖者保有拒絕的機會, OK?" 標點都唔用
條粉腸中文一定係U

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:09 發表

呃你有獎咩?
p.s.一月五舊幾…二月四舊幾…三月兩舊幾…四月舊半左右…
冇野呀你
一皮都黎緊啦喎

好想炸鬼左佢地個FORUM:x

引用:
原帖由 RYODLi 於 7-5-2008 16:13 發表

炸啦炸啦
老豆幫我俾咋嘛都係…雖然而家諗起都覺得不值…
等另一受害論壇回覆....
雙子作戰

冇手機冇煩惱~

考完
某站又想用版權黎壓我壇喎
膠人冇藥醫

引用:
原帖由 RYODLi 於 8-5-2008 13:04 發表

當一個女仔問完你野話會同你對佢個女仔fd保密果陣…十局其九都係信唔過既
點解咁講?因為…我都多次身受其害
經過多次呢種事情發生之後…我已經學識去反利用呢D粉人去透露D好難直接講出口既野 ...
冇女冇煩惱....

你地咪好囉
我今日BIO臨開場3分鐘肚疴........
搞掂入番去都考左15分鐘

WHAT'S....囧

DR. ICE又話冇GAME打
囉柚LI點算呀

發新話題