發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 Davis 於 8-5-2008 18:17 發表

我係課室考,睇唔到有咩新奇有趣既事

我唔記得係phy定chem果日
個監考話:
you will be collected separately

唔係掛,將我斬件再收集!!??
有次加紙,
我問個invigilator'可唔可以加紙'?
個invigilator比左我之後話'Please use English next time.............'
我...........

果日考Geog

等人re SMS真係好苦

引用:
原帖由 Davis 於 8-5-2008 23:29 發表
原來band of brothers真係超好睇
推介!!
我想睇Hot Fuzz多d

http://youtube.com/watch?v=rJnWAStmz0A

我都搵唔到種
可能要捱貴DVD

我果日都約到某某去睇戲

引用:
原帖由 zeta 於 10-5-2008 23:23 發表

有D興趣
預埋我呢個偽法軍
打果到
諗諗先,幾時deadline?

引用:
原帖由 RYODLi 於 10-5-2008 22:51 發表

Mrs.Undefined
比你講中左.............
今個月SMS電話費一定..............

引用:
原帖由 RYODLi 於 11-5-2008 00:00 發表

13號之前要入數…蜜運中的人要details嗎?
諗諗先,因為果日我有班Friend都想打game,佢地d 槍枝枝底中(國狗)
我諗緊跟邊面好............
btw,係o米一定要係CE生先黎得?

引用:
原帖由 RYODLi 於 11-5-2008 00:01 發表

暫時講中一部份o者…由衷咁祝福你電話費穩步上升…千祈唔好遞減呀
睇黎 WA M4計劃要無限期擱置

引用:
原帖由 RYODLi 於 11-5-2008 00:04 發表

當然唔係…果邊而家好多都大人黎
i see,
2面?

引用:
原帖由 RYODLi 於 11-5-2008 00:06 發表

AEG兩面…其他合法力

pm details pls~

考完A.maths果幾日有排搞...........
又要搞返好枝249,226

女皇急Call,果日邊到都唔洗去~

引用:
原帖由 zeta 於 11-5-2008 20:53 發表

再下個禮拜我開game算啦....
係就好ar~

發新話題