發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 Davis 於 8-5-2008 18:17 發表

我係課室考,睇唔到有咩新奇有趣既事

我唔記得係phy定chem果日
個監考話:
you will be collected separately

唔係掛,將我斬件再收集!!??
有次加紙,
我問個invigilator'可唔可以加紙'?
個invigilator比左我之後話'Please use English next time.............'
我...........

引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 18:23 發表

有次加紙,
我問個invigilator'可唔可以加紙'?
個invigilator比左我之後話'Please use English next time.............'
我...........
邊科?

如果你當時考緊中文的話.......

果日考Geog

引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 18:27 發表
果日考Geog
咁如果果科用英文考,要加紙的話d人叫你用英文講都算合理既

不過我考左咁多科都未試過叫人加紙

回覆 #874 Davis 的帖子

我考Phy 加紙
我考Maths (MC)問invigilator要格仔紙
今日考Bio (Paper1)問 invigilator要算草紙

引用:
原帖由 match_man 於 8-5-2008 20:22 發表
我考Phy 加紙
我考Maths 問invigilator要格仔紙
今日考Bio問 invigilator要算草紙
我係hall考好凍...佢話冷氣唔可以較細...
佢比左件披風我

引用:
原帖由 101653 於 8-5-2008 20:25 發表

我係hall考好凍...佢話冷氣唔可以較細...
佢比左件披風我
我就得個凍字...你就好la...

引用:
原帖由 match_man 於 8-5-2008 20:39 發表

我就得個凍字...你就好la...
由其落雨果幾日...凍到媽叉...

引用:
原帖由 101653 於 8-5-2008 20:45 發表

由其落雨果幾日...凍到媽叉...
so what
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-5-2008 20:55 發表

so what
影響我答卷既速度

回覆 #880 101653 的帖子

我英文paper2唔夠時間加紙...嗚...

引用:
原帖由 101653 於 8-5-2008 20:57 發表

影響我答卷既速度
你賴la
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-5-2008 21:03 發表

你賴la
通常打機,冰冷系係會減攻速架ma

等人re SMS真係好苦

引用:
原帖由 undefined 於 8-5-2008 22:25 發表
等人re SMS真係好苦
你錯喇....
等人re sms果陣唔知對方部電話冇電係最苦!!!!!!!!!!!

發新話題