發新話題

08-會考 高考 生集結處+啦啦隊打氣區

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-2-2008 00:16 發表

聽日最後一日番學....對mock...算last day?
你地無咩儀式ga?
我就大鑊........
聽日要上台講野,不過失左聲.........
而家只可以好soft咁講野

引用:
原帖由 undefined 於 27-2-2008 00:21 發表

你地無咩儀式ga?
我就大鑊........
聽日要上台講野,不過失左聲.........
而家只可以好soft咁講野
過哂 lu....

我頂
份a math做到我想撼頭埋牆!@#$%^&*()()......

引用:
原帖由 zeta 於 27-2-2008 00:24 發表
我頂
份a math做到我想撼頭埋牆!@#$%^&*()()......
有時遇著Chem果d gag問題仲dup心口

引用:
原帖由 ACYY 於 26-2-2008 22:54 發表

終於都比我搵到你喇...

我諗... 我只有管理一條路有得揀,叫我畫畫同叫我去死真係冇分別

管理同設計係科目上有冇分別洎p得唔得呀...(•_•)"
如果唔讀設計的,不如專攻工商管理

我自己覺得,如果你入珠寶呢行的,讀埋設計會好d,因為珠寶呢行,有設計畫野的底,可以轉唔同部門行sale又得,畫野又得,有d資歷的行管理都得,而且只行管理的,搵個工商管理都可以取代到你,讀埋設計畫埋野,就算有人可以取代你的,都可以轉其他路數

如果要搵我的,在會員資料add我msn la

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #89 undefined 的帖子

last 左... Mock 緊|)

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-2-2008 09:40 發表

如果唔讀設計的,不如專攻工商管理

我自己覺得,如果你入珠寶呢行的,讀埋設計會好d,因為珠寶呢行,有設計畫野的底,可以轉唔同部門行sale又得,畫野又得,有d資歷的行管理都得,而且只行管理的,搵個工商管理都可以 ...
ADD 了... 但如果讀工商管理又硬係好似差咁D 咁... 都係遲D MSN 詳細問您

大家收到准考證未?

引用:
原帖由 undefined 於 6-3-2008 20:55 發表
大家收到准考證未?
收到....下星期五考口試...

mock淨4科
科a math超易, 有望c到

不過2份oral炒哂

回覆 #100 zeta 的帖子

Mock C 有鬼用咩...CE C先有用架...
我都未有準考證...|)

引用:
原帖由 zeta 於 6-3-2008 21:26 發表
mock淨4科
科a math超易, 有望c到

不過2份oral炒哂
都話比個機會你打去德國催下貨架啦

我中化27號先考 ,UE 4月30(以上全 oral) 一個咁遲,一個就咁早

引用:
原帖由 match_man 於 6-3-2008 21:28 發表
Mock C 有鬼用咩...CE C先有用架...
我都未有準考證...|)
話唔係咁講, 我a math過往一直係f......
未有準考證+1
引用:
原帖由 louisli 於 6-3-2008 21:34 發表

都話比個機會你打去德國催下貨架啦
咩呀
我炒左都有20分

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 6-3-2008 22:25 發表
我中化27號先考 ,UE 4月30(以上全 oral) 一個咁遲,一個就咁早
....考完兩三日就考中化....

發新話題