發新話題

香港氣槍廠

引用:
原帖由 ironjing 於 28-7-2020 23:34 發表
想知樓主點解咁強調唔買大陸槍?
現時香港環境,我個'白C乞兒 '仔,都話唔睇大陸電視台,
但佢又去'陶PO '買野.
講真果句,有經濟能力ge.我都買架'法拉利 ' .都唔會買架日本GTO.
所以我絕對支持樓主,唔買大陸野.
利申:我無'正字 '立場.最緊要果件野ARM用,又夠平,D料OK就得.

引用:
原帖由 Superme 於 29-7-2020 13:59 發表

新手入坑, 有政府10k 想  , 想清楚各品牌邊係本土製作, 而家香港市道低迷, 香港人支持返香港人,起碼保下就業
有呢10K,樓主要glock 17.咁就唔使自己砌.GHK話有支鋼ge glock 17出.
等耐少少重好.呢支我都等待中!
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;extra=&page=1

回35#

引用:
原帖由 Superme 於 27-7-2020 23:59 發表
請問各大大,依有香港仲有幾多間廠生產氣槍零件?
同邊D牌子是香港生產?
因不想買國產貨
GHK並非Made in HK,呢點我都知道,
https://ghkairsoft.com/company.php
我但見樓主十分強調'不想買國產貨 '.
而佢也沒有說,拒絕HK以外的貨品.所以向佢推介GHK.
我想樓主見到GHK其中兩個字,可以一解佢的心靈安慰卦?

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 30-7-2020 19:47 發表
真心支持香港品牌都唔會買aps啦
WOW!咁大劑! 我有佢唔同款式ge M870,共有3支.
請教C兄, 可否一說詳情呢?謝謝!

回49#50#兩位C兄

引用:
原帖由 zeta 於 31-7-2020 16:09 發表

老細係藍
據聞14年有份打學生
原來如此!即是唔關D玩具槍品質問題.

引用:
原帖由 gunlock34 於 1-8-2020 11:47 發表
APS當年出AEG 連隻M4匣自己都上唔到彈wor..... 都未到14年。後尾出枝870都唔見話好打得wor..... 係依家出到silver edge同EMG做貨先叫有d正常貨色...
我都係佢出左支M870,才知呢個牌子. 謝謝C兄給予小弟有關知識.

發新話題