發新話題

[WE] G36雙瞄手揪鏡(for 我們GBB)及AG36 40mm grenade launcher with upper hand guard

約5-6個月前,以上兩件物品;曾在槍街'根mall '見過下.
都係沙色.而且件AG36要裝上'我們 '支GBB上,我相信要執一執才可.

回3#

樓主C兄,不用客氣.互相幫助吧了!請教樓主;
你是如何把AG36裝上呢支WE36上呢?
因我也曾試把AG36裝上呢支WE36 GBB上,左閃右避都唔成功.
好似有野頂住咁,但我唔想做破壞性的改造,才可上呢支G36.
現把AG36裝上支ARES的G36 AEG上.

回8#

等我試試都好. 謝謝樓主分享有關心得!

引用:
原帖由 jacobchan3 於 8-8-2020 10:29 發表
好耐之前有買個ca g36鏡放上去g39度 印像中前面ge螺絲吳對位,後面就岩 同埋有少少色差 之前arms cool有位g36達人有講過各牌子g36通用性 可惜而家...重有G&P可以試下
但係兩個牌子都冇雙瞄 小弟都好鍾意G36可惜市面 ...
絕對讚同C兄的論點(市面上未有完美版的G36). 就好似呢支WE G36咁,
無雙瞄手抽鏡,又無marking.(見到佢跟果張貼紙就...)
希望VFC出呢支完美版.GBB的G36.

引用:
原帖由 jacobchan3 於 8-8-2020 13:11 發表

g36 係真鐵同埋玩具市場都問世甘耐la vfc v1一路都冇出 應該吾會出成槍版。。。 又要整個新marking又要整個新handguard 受歡迎程度一定吾 及c&k
仲諗住佢(螺)正HK牌,出呢支GBB,一定無問題tim.

回17#

我覺得呢個款,都唔錯.
暫借網上圖片一用.

引用:
原帖由 watergap69 於 9-8-2020 17:08 發表
又好似幾好睇喎
再想想先
反正呢個月玩具budget已經差不多
還要預留銀兩買LLM01呀-
無支LLM01裝上支g36e度
總是差D野咁
希望日後樓主分享LLM01裝上G36的圖片,讓小弟見識,見識.

引用:
原帖由 watergap69 於 10-8-2020 22:52 發表
LLM01未買到呀
廣華街只有沙色
閣下知否那裡有"元素"的LLM01賣?
小弟因應'正苦 '呼吁,如非必要,不要外出.所以無出槍街好耐了.

引用:
原帖由 watergap69 於 11-8-2020 16:53 發表
做好安全設施
都唔係話咁老危
口罩都帶左成7個月有多,都日日有人中招,日日都有4至6個74-99歲老人死亡.
到7月份,仲日日過百人中招tim.我就唔信帶口罩會有用.
我覺得除非係著到似太空人咁;否則都係少出街為妙.

發新話題