74 12345
發新話題

[KJ] CZ P09 Duty

CZ P09 Duty

話說上網睇到呢枝,頗為吸引。
唔知有冇人擁有,可唔可以話我知有冇喑病?
https://ast-gun.airsofttaiwan.co ... &product_id=584

究竟世界上還有神嗎?

你鍾意用iron sight定rmr? 遲D kj會出p09 optics ready

我呢啲老鬼鍾意用Iron Sight,可惜佢冇出Tritium Sight。
引用:
原帖由 gabau 於 10-8-2020 23:02 發表
你鍾意用iron sight定rmr? 遲D kj會出p09 optics ready
究竟世界上還有神嗎?

此槍性能十分好,然而,油漆塗層不良,滑架外觀短時間內自動舊化。

可以Cerakote呀!
引用:
原帖由 airbone173 於 11-8-2020 10:03 發表
此槍性能十分好,然而,油漆塗層不良,滑架外觀短時間內自動舊化。
究竟世界上還有神嗎?

我仲以為之前果支係KJ出ge tim.

枝槍本身係。
但鋼滑架、外管、拋殼勾同撞針一set過係RA Tech。
不過按往績,番到嚟一定要拆件再做Coating。
引用:
原帖由 kornhill401 於 11-8-2020 16:24 發表
究竟世界上還有神嗎?

都係 KJ base,只係換裝了鋼滑架、鋼外管。
引用:
原帖由 kornhill401 於 11-8-2020 16:24 發表

究竟世界上還有神嗎?

回覆 9# 的帖子

原來5年前RA有出cuz p09鋼slide,呢單嘢真係而家先知

回覆 10# 的帖子

韓仔detonator 都有出過

我果枝就係換裝韓仔 Detonator 滑架、外管。

引用:
原帖由 gabau 於 11-8-2020 23:52 發表
韓仔detonator 都有出過

回覆 12# 的帖子

係唔係免修直上?

回覆 12# 的帖子

Detonator條Slide線修細節明顯考究好多,可惜Detonator(Trigger happy)冇造鋼版本

引用:
原帖由 bennytsang16 於 11-8-2020 16:56 發表
都係 KJ base,只係換裝了鋼滑架、鋼外管。

係bor,無將網頁拉到最下尼睇. 謝謝C兄給予有關資訊!

74 12345
發新話題