發新話題

[認真] PlayStation 5 release

PlayStation 5 release

PlayStation 5 主機於今日中午12時起,於指定官方銷售點接受預購:
#PS5 次世代主機 2020年11月19日於香港隆重推出!有冇師兄會唔會買?我就由Xbox 轉去PS5...

附件

18-9-2020 15:58

PlayStation D game 好玩啲...

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-9-2020 16:53 發表
係咪食到ps4 game?
之前聽過下咁講
有傳聞講過,但官方仍然未有確實消息...

引用:
原帖由 48191 於 18-9-2020 19:23 發表
一定要打直放!?
應該唔需要掛...

引用:
原帖由 Aki 於 19-9-2020 14:38 發表
今日打電話問鋪頭已經無得Pre Order了
等第二水...不過唔知要等幾耐...

唉...炒到八千蚊...

引用:
原帖由 Dave 於 21-9-2020 12:27 發表

一於少理,正常價才會入,反正第一批GAME 沒有一隻岩的,比較有興趣的只是2077
大家咁話...

周圍都係炒價,睇黎有排等佢回落...我諗分分鐘等到出年先有...

連Sony 旗艦店都冇...

引用:
原帖由 reniless 於 26-9-2020 19:44 發表
玩住4先囉。

平足$700 PS4套裝大劈價
PS5將於11月推出,機迷對於PS4的購買意欲自然減去不少,為催谷銷量,日前官方宣布推出「PlayStation秋季優惠」,由即日起至10月18日期間購買指定PS4「MEGA PACK」套裝,即 ...
真係心大心細...

引用:
原帖由 HenryX 於 27-9-2020 18:41 發表
過多排先,等班友炒完先
有排等...都唔明三千九既遊戲機可以炒到八千幾...

引用:
原帖由 天翔翼 於 2-10-2020 02:08 發表
玩到PS4 game呀,係唔比你繼承要玩多次姐,冇虛假聲明
玩到PS4 D game 但要重新黎過,點都好過冇得玩...

尋日係好景問過有得預訂,不過係炒價...

已經全部登記晒...

引用:
原帖由 Dave 於 5-1-2021 13:33 發表
登記了,等派籌,有就有無就無,不助炒。
全軍覆沒...

發新話題