16 12
發新話題

QBZ-191

個彈藥箱好似垃圾筒

GBB!GBB!

引用:
原帖由 Hamlet 於 19-9-2020 19:59 發表
P1左邊條女手上o個支話係用黎取代88式
其實,我和你一樣......

是反人質步鎗

引用:
原帖由 olw0978 於 13-12-2020 00:33 發表

個煙仔盒真有趣。。。
兄弟,抽一根。

BOOOOM

有做過功課,再加大既trigger guard適合新彊西藏之類凍冰冰環境,戴全指厚手套都唔會太卡,頂骨稍為拉高都方便大頭人瞄準,而且個鎗托設計,唔使拉開鎗托就有個握手位捅刺刀。

引用:
原帖由 Hamlet 於 25-2-2021 22:09 發表
33# D相有人話個鐵瞄o甘細點睇得清楚,不過最近我又聽講話,而家老解新瞄鏡一個賣1600人仔

尼個鏡
抗震,可頂GBB

睇過若干高清D既圖,個後準似乎係類似Mapul PTS EP-BUIS或者Spikes果種可以垂直撥塊片去切換大細窿。

191都只係圖紙上面既編號,未正式落實。

而且基數太大,56、81-1、03、95、95-1都未消化哂,真係的起心肝換都需要一段唔短時間。美軍由越戰起就係M16,口徑冇換,鎗換皮冇換骨,新鎗都係萬年AR樣。

老解代代鎗都飲左孟婆湯,以200萬正規咁既規模,快唔黎啦。

引用:
原帖由 051039 於 8-3-2021 09:27 發表

千六蚊有冇倍數先
好似三倍。

引用:
原帖由 Hamlet 於 3-4-2021 14:03 發表
http://t.cn/A6cyRWwM

**************************************************************************************************************************************************
QSZ193 ...
支手鎗咁有M17味既?國產識哨牙阿姆拾柒

頭兩張相如果流出去d有臘腸既網站,就話老解隨便金手指架啦。(其實lock左bolt,幾金都唔會有事

引用:
原帖由 Hamlet 於 7-6-2021 23:05 發表
Holosun國內就叫做昊陽

引用:
原帖由 Hamlet 於 26-6-2021 21:42 發表
已經去到特種部隊既level,但連成本廿蚊兜既護目鏡都冇配發,副風鏡掛係度裝飾,甚至冇對正正經經射擊手套(07A手套據聞唔多舒服,冇乜人願戴)......

頭上夾支電筒,你估你防暴隊咩......真係開打,一著燈頭都打爆你......係大陸旅行果陣見過,有人係田度用支淘X幾百流明貨仔四圍照,我兩三百米外都見到佢個光圈同人影......

引用:
原帖由 LCH925 於 28-6-2021 18:27 發表

我見佢地係真係唔鐘意戴手套,有都唔戴
俄式設計就係非常方便戴手套操作,AR戴手套用就會有D卡,迫於無奈要肉手。

係B站仲有d前武警或者解放軍話戴半指最好,但手套就係要保護手到手指,阻燃防割唔應該留個窿,唔通係套套度剪一刀咩。

引用:
原帖由 Hamlet 於 5-7-2021 17:37 發表
D金手指簡直冇眼睇

引用:
原帖由 Hamlet 於 5-8-2021 21:25 發表

快鎗套,用左得番三秒?

引用:
原帖由 sanchez0407 於 6-8-2021 13:07 發表

系設計問題定未用慣?
我覺得係設計問題,衣不稱身咁樣。

當然,後板稍為低d係好既,急停或者飛身趴地果下,塊板太高係有機會車到後腦。

16 12
發新話題