發新話題

[others] RWA Agent 2

仲以為同支Glock差唔多價錢添,點知係1200美金。

引用:
原帖由 kornhill401 於 18-3-2021 12:19 發表

WOW! 呢個價錢,不如買支'V '牌的PSG-1還有找,仲要大大支.大大個盒tim.
..又係bor,唔通呢支係亞珍.
大支但係軟,又唔持久

引用:
原帖由 1012 於 18-3-2021 13:48 發表

全鋁+鋼5寶
病病有pre order了,8500-9000幾……

引用:
原帖由 48191 於 18-3-2021 19:42 發表
砌枝吉打全鋼V10,改埋鎚同後西都係差唔多價錢⋯⋯
買支改好既race gun都應該唔使成萬……

去一去病^2又買左支Exa

引用:
原帖由 olw0978 於 18-3-2021 20:32 發表

亞珍點止千二美刀~~
1911珍野係偏貴。角落大約600左右,1911品質好既真係過千。

平價版既warhawk都出左了。

如果唔係單排1911匣快扣會超快凍,整體幾好打,支鎗反應好順好快。

個hop up係兩點式,開細半,打0.2珠直接起飛,試下25珠先。

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 17-8-2021 23:11 發表

我想請教師兄
可唔可以換普通1911 Grips?
原裝跟果對真係頂唔順
感謝!
同感,手濕果陣滑到飛起,所以琴日買鎗今日換grip。

係日月金倉買左對G10片,本來係想買咩pul對沙色的,不過相比之下G10又平又用過感覺好。

奈何支鎗個grip本身下段有個突位(普通1911係全平面),我對G10片又係實心平面,結果輕微拱起。要換的話換咩pul、準備戰士之類空心片會一步到位,否則就刨兩刨啦。

目前玩落既唔習慣之處就係乜都硬,回膛彈弓硬,擊鎚更硬,mag release硬過12成熟老牛肉。

正常黎講唔cock鎗就咁拉鎚扣雞係唔會響鎗的(撞針未縮到底,唔夠衝力),但呢支即響......因此,係就黎冇氣果陣會突然自己連發......

最搞笑既係病病係fb專頁話very strong recoil,結果打起黎支鎗定到不得了。

口講我的很大,你要忍一下,結果係牙簽。

引用:
原帖由 Kirito 於 19-8-2021 00:06 發表

見到師兄話呢支出左,今日落左槍街睇實物
支槍Chamber位、slide release位等不同位置花晒
店員話支支都係咁,話因為製造商每支都會重複試驗過無問題先交貨
師兄嗰支有無呢一個情況?
上手睇唔係好覺。不過鎗身以外既零件非常易甩油,同支M17一鬼樣。

發新話題