20 12
發新話題

[Marui] Marui新製品予告ONLINE pt.4

反高潮, G18C GEN4 AEP
AK GBB都未出, MP5最多次世代, 但如果做到無彈要COCK槍再打咁就幾吸引

呢隻橫紋好似唔係平時個款? EDIT:原來係GEN4款, 應該係少改款22/34之類

回覆 39# 的帖子

懷住AEP呢個心態都好,唔會失望

引用:
原帖由 queen 於 21-4-2021 10:01 發表
confirm MP5係次世代
希望有金身

引用:
原帖由 pmcoperator 於 21-4-2021 10:59 發表

可能要等多最少5年先有MP5 GBB
起碼出左URGI GBB先
我最想佢出FNC GBB
我估個心臟同Type 89GBB差唔多
FNC>AK5C

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2021 16:27 發表
宣布玩完

本身都估次世代, AK GBB宣傳左咁耐都未出, 唔會無先兆咁出MP5既
如果次世代MP5係金身, 都有共用金身開發GBB既希望

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2021 20:35 發表
如果MP5個殻要做到咁「薄」身,非鋼不可。但係馬記好似冇做過鋼Receiver 。不過今次枝AK頂蓋竟然係鋼...不過亞鉛身  
V記支MP5 AEG好似係zinc die-cast
89式GBB個身都係亞鉛仿沖壓身,MP5可能都做到

引用:
原帖由 天翔翼 於 22-4-2021 08:17 發表
MARUI 期待佢出全鋼身係咪搞錯左D乜
佢有融點限制系到
原來有溶點限制, 係指用料不能太耐熱?
係日本玩具法律規定? 定係馬記生產能力有限?

引用:
原帖由 nagato9361 於 22-4-2021 15:58 發表

次世代都唔差,係香港少人玩
基本都有無彈停止擊發功能,模擬後座力,金屬身
比起舊世代aeg進步唔少
最重要係開盒就玩得
某公司整左MP5 GBB咁耐都仲會爆呢樣個樣
真係買唔落手
幾正呀, 如有停彈& cock槍功能
冬天爽玩,匣輕,穩定係好賣點

M system, 新系統?

回覆 76# 的帖子

Bolt 片歸位次世代ak74系列都有,係利用重鐵回前時推動搖搖板推後bolt 片,不過結構非常複雜同"阻訂"

引用:
原帖由 gabau 於 25-4-2021 23:23 發表
我反而想上消音管,細細聲啪人
freedomart出品

回覆 103# 的帖子

YES! 逆бЖM14

日本仔真快手

引用:
原帖由 ericho 於 27-4-2021 13:02 發表
咁支次世代mp5相比ptw有咩優勢呢?
PTW好似只有無彈停擊發, 無cock槍恢復擊發功能
同埋價錢馬記一定平好多

20 12
發新話題