發新話題

[Marui] Marui新製品予告ONLINE pt.4

如果係G18c改良型就正到飛起

可以玩全行程就好了

MARUI 期待佢出全鋼身係咪搞錯左D乜
佢有融點限制系到

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-4-2021 14:21 發表
真係對佢有D失望,又炒冷飯...MP5 AEG.AEG.AEG...
當年一出,驚為天人.30年後再出,就...仲有吸引力嗎?
廁世袋黎

引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2021 18:22 發表

原來有溶點限制, 係指用料不能太耐熱?
係日本玩具法律規定? 定係馬記生產能力有限?
日本製造AIRSOFT既規定比中港台CHUR
指定要融點有一定限制,基本上就係大幅限制件既耐用性減少改裝打實彈既風險

MARUI要做鋼件容乜易,只因不可做而非不能做也

又係G19 sosad,明明G3先冇耐前既事

引用:
原帖由 siriochow 於 18-7-2021 00:35 發表
睇哂日本幾個YouTuber 打134個效果同mws比及同馬記個哥哥仔試片個差距都幾大,睇過佢盒外同網站都冇用zet作為賣點,應該佢內部啲人都認為真係唔係mws個效能及佢無做對比。等你自以為同mws同一效能,好多人唔細 ...
AKM一開始就唔係Z系統而係自己一套系統,ZET本身就單指MWS果堆M4

再且咁多條片都見到呢把CHOK之餘又鬼咁準,除非個個一齊做假

引用:
原帖由 siriochow 於 18-7-2021 01:23 發表
Chok既定義係紮實咁chok定腳軟咁chok?
準係馬記係本身既標準,2,係佢個engine個向後推個效能,即係點係134a個氣壓下能夠發揮到更高效能,為何mws做到佢又做唔到,唔通佢要跟返真嘢既Hz?
「準係馬記係本身既標準」唔明你咩意思

MWS你買罐134A去試下,CHOK得都係軟軟地唔夠打12KG咁爽的(8KG氣既力點都係咁上下)
呢把幾條片睇落CHOK果到力唔會差過MWS

確定本次新產品為

次世袋 11.5吋 URG-I

COLT SAA  5-1/2吋左輪

亦推出MARUI rifle用紅點鏡及SCORPION 80飛匣

發新話題