發新話題

[開箱] 凸字 acog ,#63樓更新高防貴版

引用:
原帖由 hendry9881 於 15-11-2021 21:01 發表
宜家支ACOG已經收係床下底啦

師兄放床下底不如五舊水我平平地同你收左佢啦
講笑,其實綠光纖同紅色有乜分別

引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2021 21:44 發表

發唔同色光

玩具同真既 最易分既位係個reticle

附件

16-11-2021 04:01

引用:
原帖由 里安 於 16-11-2021 00:23 發表

發唔同色光
原來是咁的,多數見都係紅光纖,綠色都幾特別

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-11-2021 04:01 發表
玩具同真既 最易分既位係個reticle
其實冇真既都未必知鏡瞄準係點,而家唔知會唔會有人拎高仿當真賣呃人
記得以前有個高人用垃圾呃鬼佬

引用:
原帖由 gainax 於 16-11-2021 09:12 發表

原來是咁的,多數見都係紅光纖,綠色都幾特別
我支TA唔記得幾多係橙黃

引用:
原帖由 gainax 於 16-11-2021 09:18 發表

其實冇真既都未必知鏡瞄準係點,而家唔知會唔會有人拎高仿當真賣呃人
記得以前有個高人用垃圾呃鬼佬
點會無啊
見過最好笑有人拎國產cctv pvs14呃鬼佬 成交數唔細

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-11-2021 16:52 發表

點會無啊
見過最好笑有人拎國產cctv pvs14呃鬼佬 成交數唔細
最後點? 應該追唔返,外國網上二手交易冇得面交睇貨,真係只有講信用

引用:
原帖由 gainax 於 15-11-2021 21:44 發表

綠光纖reticle point係綠色

之後出埋隻上面有RMR孭仔鏡,仲正!

引用:
原帖由 kornhill401 於 17-11-2021 11:06 發表
之後出埋隻上面有RMR孭仔鏡,仲正!
師兄呢隻是不是正面有 qr code marking個隻?
係既話似係d兄個隻咁就正 ,我買呢隻冇rmr比有rmr平幾百,如果有rmr版本 marking正d咁要買多隻玩了
而家平呢隻留返落場

引用:
原帖由 hendry9881 於 17-11-2021 10:32 發表

綠光纖reticle point係綠色
記得acog仲有隻沙金色都係好靚,襯 scar好正

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 10:02 發表

最後點? 應該追唔返,外國網上二手交易冇得面交睇貨,真係只有講信用
張相都知有事既 佢有影個image
標係digital pvs14 $1000鎂
咁佢又冇講錯 買左只怪猴禽屎遮眼

引用:
原帖由 gainax 於 17-11-2021 12:18 發表

記得acog仲有隻沙金色都係好靚,襯 scar好正
舊代係陽極金 後期轉左cerakote

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-11-2021 18:29 發表

張相都知有事既 佢有影個image
標係digital pvs14 $1000鎂
咁佢又冇講錯 買左只怪猴禽屎遮眼
冇玩呢味野如果做到高仿好易中伏 ,最近買左隻我們xm177手托
佢做得幾似民用版質感連隔熱片都有,我估 dma個d膠托同鋁尾托話係民版可能唔少人信

發新話題