發新話題

[VFC] FAL GBB 幾時出﹖

引用:
原帖由 gainax 於 24-12-2021 11:03 發表

6千買到鋼 psg1唔貴了,dma把 xm16e1過萬一樣賣到斷市
問題真係冇鏡冇feel, hkg3家族我最中意 msg90, 唔明 v記出 psg1驚用都唔出軍用既msg90... 明明超靚仔
MSG90 真係好靚,不過尾托宜家好難買
我都仲未搵齊件

引用:
原帖由 Dave 於 24-12-2021 11:59 發表

沒人提不提,有人提在下也加把口。
V 記PSG-1 真是活劇,當初見V 記出PSG-1 在下真是興奮的,
PSG-1 可說是在下第一柄迷上的狙擊槍,如果出得好,絕對願意做衰仔再買V 記野。( 哪怕被 STF-12 和MP7 AEG 當狗甘 ...
Vfc 用task froce既名出咗短匣,開價 NT 1850
另外裝鏡最好玩就用stanag ring, 例如arms #21
其實vfc又衰,跟本應該跟過ring俾人就唔係比條骨
因為PSG1 A1其實都已經無跟個支6x42。轉左用其他款

引用:
原帖由 gainax 於 24-12-2021 13:05 發表

冇鏡成個造型都冇feel, 即係玩軍版m4冇acog, 我最近都係因為買到高仿acog先去砌支 m16a4
G28好彩有北極光學個支高仿,psg1而家唔拆馬記個支基本上冇得揀,但馬記個支玩具鏡唔係好選擇。。
V記正正經經出一套k ...
Msg90 我都唔知整唔整得完,mount我搵左,外管車左,膠下身可以改但尾托真係難攪

引用:
原帖由 Dave 於 24-12-2021 14:16 發表

其實如果佢用番低MOUNT 和跟一隻短匣,整件事會合理好多,喜歡用長匣的可以照買G3 。
但個鏡真是窄,一係MARUI 一係真品。如果用原本的骨再加多對MOUNT 會高到反人類。
但佢似乎又想跟真野設定,焊左兩隻腳仔但 ...
其實又唔一定真係要用舊個支6x42

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-12-2021 23:47 發表

Scar h個hop up座走位比較難搞
M14換晒鋼件ok的 但可惜個hop up用馬記L型鋼片
個托又上唔到真數
私心希望vfc出得g3, Fal出埋m14
M14個托就有得執既,主要係佢個彈匣位附近執得勁同埋條彈弓位要飛走D木

發新話題