發新話題

[VFC] FAL GBB 幾時出﹖

引用:
原帖由 gainax 於 25-12-2021 02:24 發表

唔知點解 v記個支鍛平一節仲要做功最靚,dma我一直覺得定位出錯可能香港炒貴哂,
佢d m16同xm177賣原價7千幾至8千幾有吸引力,但去到過萬就貴左d了,原因唔係鍛身同唔係rs膠件
始終同類有大蛇A1鍛身同馬記 mws m ...
點解當年鍛m4出咗一批就冇晒聲氣?
因為台灣同香港都有災情,衰斷下身

Ps: FPS同RIS2我都有過,唔夠10匣斷鬼埋,同間廠傾掂數,條件就係唔可以公開件事

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-12-2021 20:09 發表

手頭兩枝斷晒?
我手頭有枝fsp 得閒開兩槍果隻
佢好似以前舊版鑄身咁爆?
Not ,通常我會買兩支
FPS用嚟打,RIS2 用嚟儲
我嗰把fps係尾通連接處裂開
原廠女金火都有善後處理好售後問題

CGF BUG 重複 DEL

引用:
原帖由 gainax 於 26-12-2021 22:57 發表

真鐵下身係唔點受力設計,所以m16a1下身用左幾十年都可以用係mk18到
佢係真數設計可落 rs upper,正常情況下身應該同真鐵一樣好耐用,
會唔會係加工個陣整到下身材料入面有裂紋?我覺得似係生產個度出左問題,
...
唔係兩把出事,
係一把FSP打咗十幾夾先出事
詳細就唔再講,始終應承咗人地
只能夠講有(氣泡)
————————————————
始終在座各位都係玩玩具
扯埋真槍來講亦都冇意思
塑膠珠就算能夠飛100米亦都只係一粒塑膠珠

引用:
原帖由 里安 於 28-12-2021 13:35 發表

KSC好似上年定今年年頭又有所謂新一代,但無咩大改,加上匣重都係咁先

而家市面最流行都係GHK VFC Marui,各有賣點各有支持者,都好難講邊個獨大

V記近年睇落係好左,但我好多都係觀望態度,畢竟之前唔同款式 ...
識貨呀師兄,支sd v2真係估唔到斷貨到而家都未返貨

我都冇後悔買到貨尾

引用:
原帖由 里安 於 28-12-2021 16:27 發表

無計SD真係毒左我好多年

細細個睇MARUI本目錄中到家下

內管又夠長打室外都夠做

我都有把v2,前幾年貨尾最後幾支
冒險偷運入屋

引用:
原帖由 里安 於 28-12-2021 17:04 發表

不鏽鋼suppressor?